Değer redmi note 9'dan daha iyi bir telefonnote8 proya 2400 TL verilir mi oyun performansi vs nasildir kullanan var mi
Oyun performansı iyi. Bende note 10 pro var annemde note 8 pro. Nedense 8 pro oyunlarda daha iyi.peki oyun performansi vs 2. el bu arada
Benim şuan kullandığım telefon artık güncelleme gelmemesini göz önüne alırsak bence biraz daha koy 10 falan al derim. İlk çıktığında ben 2400TL ye vatandan almıştım.note8 proya 2400 TL verilir mi oyun performansi vs nasildir kullanan var mi
1 lira dahi koyamam hocam bunun yerine baska bisey onerir misjniz pekiBenim şuan kullandığım telefon artık güncelleme gelmemesini göz önüne alırsak bence biraz daha koy 10 falan al derim. İlk çıktığında ben 2400TL ye vatandan almıştım.
Bilmiyorum onlarıpeki oyun performansi vs 2. el bu arada
2. El note 8 pro tavsiye etmem o telefonun zaten bir süre sonra oyun performansı kötüleşiyor. Mediatek İşlemci klasiği.note8 proya 2400 TL verilir mi oyun performansi vs nasildir kullanan var mi
Yani o segmentte şuan pekte note 8pro yakın cihaz olmadığıından o zaman onu almanı öneririm tabi diğer arkadaşların bildiği varsa yazarlar ama ben tavsiye ederim oyun ve hız konusunda. Sonuçta bu cihazda kullanılan kamera ve işlemci hiçbir cihazda kullanılmadı kullanılmayacak bu cihaza özel bir şey siz bilirsiniz ben memnunum 4 senedir kullanıyorum.1 lira dahi koyamam hocam bunun yerine baska bisey onerir misjniz peki
ne onerirsiniz bu butcede2. El note 8 pro tavsiye etmem o telefonun zaten bir süre sonra oyun performansı kötüleşiyor. Mediatek İşlemci klasiği.
guncelleme gelmemesi bir eksikli midirYani o segmentte şuan pekte note 8pro yakın cihaz olmadığıından o zaman onu almanı öneririm tabi diğer arkadaşların bildiği varsa yazarlar ama ben tavsiye ederim oyun ve hız konusunda. Sonuçta bu cihazda kullanılan kamera ve işlemci hiçbir cihazda kullanılmadı kullanılmayacak bu cihaza özel bir şey siz bilirsiniz ben memnunum 4 senedir kullanıyorum.
Yani belirli bir zamandan sonra sistem yenilenmediği için gleişen oyunlar ve programların gerisinde kalmaya başlar bu dediğim de en az bi 4-5 yılı varne onerirsiniz bu butcede
Mesaj otomatik birleştirildi:
guncelleme gelmemesi bir eksikli midir
kararsiz kaldim aslinda yaYani belirli bir zamandan sonra sistem yenilenmediği için gleişen oyunlar ve programların gerisinde kalmaya başlar bu dediğim de en az bi 4-5 yılı var
İhtiyacın varsa ve başka bir cihaz bulamadıysan bence çokta düşünme al derim ama daha zaman varsa acil ihtiyacın yoksa bekle bak öyle alkararsiz kaldim aslinda ya