notebook için ram ve ssd önerisi

kkurt

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar eski bir notebookum var ve hala kullanıyorum:( biraz hız katmak için bir ssd ve ram almayı düşünüyorum. şuan kullandıgım hdd bana yetiyor hatta onu ssd caddy alarak cd rom kısmına koyacagım o yüzden 120gb lik bir ssd yeterli. Anakart sata2 destekliyor bana önerebileceğiniz güvenilir ve ucuz sata2-3 farketmez ssd var mı? aynı zamanda anakartda 2 ram slotu var. kullandıgım 4gb bunun yanına 8gb ddr3-1333 SDRAM almak istiyorum öneriniz varmı özellikle ssd için. şimdiden teşekkürler.
Not: forumda yeniyim hatam varsa lütfen söyleyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha iyi bilgisi olan varsa başka ssler de atabilirim.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    120.9 KB · Hit: 51
  • Adsız12.png
    Adsız12.png
    117.5 KB · Hit: 55
Arkadaşlar eski bir notebookum var ve hala kullanıyorum:( biraz hız katmak için bir ssd ve ram almayı düşünüyorum. şuan kullandıgım HDD bana yetiyor hatta onu ssd caddy alarak cd rom kısmına koyacagım o yüzden 120gb lik bir ssd yeterli. Anakart sata2 destekliyor bana önerebileceğiniz güvenilir ve ucuz sata2-3 farketmez ssd var mı? aynı zamanda anakartda 2 ram slotu var. kullandıgım 4gb bunun yanına 8gb ddr3-1333 SDRAM almak istiyorum öneriniz varmı özellikle ssd için. şimdiden teşekkürler.
Not: forumda yeniyim hatam varsa lütfen söyleyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha iyi bilgisi olan varsa başka ssler de atabilirim.
4+4 yapsan daha iyi olur

bilmiyordum valla çok sağol. ssd önerebilir misin? sata2 oldugu için yazma okuma hızı çok önemli degil. boyutu 120 istiyorum ama 240 da olabilir. güzel bir f-p biliyor musun?
ssd leri pek bilmiyorum onun için ayrı bir konu acarsın

Geri