🔥İndirim Nothing Phone 1 11.899 TL

Bu telefon premium cihaz malzeme kalitesi vs çok iyi fakat ileride satarken sıkıntı çıkarabilir,bunun yerine samsung a35-36 da alınabilir

Amazon da nothing vb satıcısı Amazon olmayan bazı telefonlarda 2 taksit yapıyor.

Samsungun en sevmediğim serisi A30 serisidir o yüzden bişey demem yanlis olabilir elimden geldiğince objektif yorumlamam gerekirse Üstüne biraz koyulabilirse a50 serisi biraz daha başarılı. Sadece Günlük kullanım içinse a24-a25 bile götürür ama sıfır fiyatına değmez. Ort ederi 8 felandır. Np1 ile a35 bazında güncellik önemliyse tabii ki a35. Güncellik harici diger özelliklerde np1'de üzmez. Elektroniğin birazda şans işi olduğunu unutmamak lazım. İki modelin birbirine kıyasla çok üstün yanları olduğunu dusunmuyorum sadece piyasaya çıkış tarihleri çok farklı. Kafa kafaya kıyaslanabilir bence. Bütçene ve öncelik verdiğin özelliklere göre seçebilirsin. Herkesin telefondan beklentisi farklı olabilir. Bütçe çok yükseğe çıkmazsa illa a serisi olacaksa A35 yerine A36 128gb versiyonunun fiyatları yakın daha mantıklı tercih olabilir. En azından en son çıkan modeli olur.

İdareten ucuz bişey bakarken tam realme 12+ alacakken bu konuyu gördüm ve hemen phone 1 sipariş geçtim. Konu sahibine teşekkürler. Son anda sırf ucuz olsun diye Tr pazarından çekilmiş garantisi meçhul bir telefon alıyordum az kalsın. 2 gün önce mediamarkt a gittim 12 yi incelemek için realme standındaki telefonların tamamı ekran kilitliydi ve herkes ön kameradan kendi yüzünü çekip masa üstü görüntüsü yapmış. Mediamartın kendi asıl çalışanına sordum ekran kilidini açabilirmisiniz diye realme Türkiyeden çekildi onun standına bakan kimse yok şuan dedi ve ben ona rağmen alacaktım.
Bu arada a35 soran olmuş a35 in ekranı bildiğin çöp detay hiç göstermiyor. Sadece renkler çok canlı ama sıfır detay var.

Geri