🔥İndirim Nothing Phone 1 8/128 GB 9999₺ (muhtemel vergi indirimi)

fenerlimühendis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
934

500₺ çark kuponu ve TROY300 koduyla 9200₺ye aldım. Ödeme adımında öğrenci indirimi seçeneği de vardı. (Öğrenci indiriminden faydalanmak istiyorum şeklinde bir kutucuk vardı. Ben öğrenci olmadığım için işaretlemedim.)
24456.webp

Ben 12.500TL'ye almıştım geçtiğimiz hafta Z Flip 4 ile takasladım iyi ki takaslamışım indirime girdiğinde kafayı sıyırırdım muhtemelen

Çark kuponu nereden alıyorsunuz?

Sabah almıştım. Elektronikte 500₺ kupon vermişti. Çark dışında mega kuponlar ve kuponmatik gibi kuponlar da mevcut. Belli saatlerde bildirim atıyor.
Öğrenci indirimiyle alanlar fena karda olacak, kasım indiriminin dibini sıyırmış olurlar. :kekw:
Hatta vergi indirimiyle yedek telefon olarak bile alınabilir o kadar iyi fiyata denk geliyor, ama öğrenci indirimi ile alınca cihazı kullanma zorunluluğu var mı bilmiyorum.

Öğrenci indirimiyle alanlar fena karda olacak, kasım indiriminin dibini sıyırmış olurlar. :kekw:
Hatta vergi indirimiyle yedek telefon olarak bile alınabilir o kadar iyi fiyata denk geliyor, ama öğrenci indirimi ile alınca cihazı kullanma zorunluluğu var mı bilmiyorum.
Öğrenci indirimiyle alınırsa sadece öğrencinin hattı ile kullanılır

Ürün nasıl muadillerine göre kronik sorunu var mı

Ben 12.500TL'ye almıştım geçtiğimiz hafta Z Flip 4 ile takasladım iyi ki takaslamışım indirime girdiğinde kafayı sıyırırdım muhtemelen
Bende öyle almıştım evofone dan fark iade istedim arada 1 gün vardı verdiler

Bende öyle almıştım evofone dan fark iade istedim arada 1 gün vardı verdiler
Cihaz nasıl hocam akıcı mı Samsung gibi yavaş açılıp kapanma durumu var mı donma kasma vesaire ısınma

Cihaz nasıl hocam akıcı mı Samsung gibi yavaş açılıp kapanma durumu var mı donma kasma vesaire ısınma
Kardeşim kullanıyor cihaz gayet akıcı geldi ekran güzel.Oyun falan oynuyor bir sıkıntı kasma donma yok.Kamera kalitesi bu fiyata üzmez gayet güzel bir telefon sadece cok güncelleme var onları yapmak sürüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,782
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri