Ricardo Quaresma-
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,385
Sorum başlıktaki gibi,ikiside aynı fiyatlarda,nothing phone 1 çok cezbediyor sizce hangisini almak daha mantıklı?
Nothing phone 1 daha iyi olur işlemciyle depolama açısından daha iyi ama android 15 ile yüklü gelmeyebilir onu senin yapman lazımSorum başlıktaki gibi,ikiside aynı fiyatlarda,nothing phone 1 çok cezbediyor sizce hangisini almak daha mantıklı?
Hocam nothing phone 1 eskidi deniyor,sizce yinede alınır mı 3-4 sene falan kullanacağım uzun ömürlü olması önemli.Nothing phone 1 daha iyi olur işlemciyle depolama açısından daha iyi ama android 15 ile yüklü gelmeyebilir onu senin yapman lazım
O zaman a35Hocam nothing phone 1 eskidi deniyor,sizce yinede alınır mı 3-4 sene falan kullanacağım uzun ömürlü olması önemli.
Nothing phone 1 eskidi diyenler var o yüzden karşılaştırma yapmak istedim, yoksa aklımda phone 1 vardı zatenaralarında mega fark yok ama snapdragon ilerde daha iyi çalışır
Hocam genel performansta hangisi daha iyi peki nothing phone 1in ekstra özellikleri olduğu için baya cezbediyor çünkü.O zaman a35
eskidi 3 serisi çıkacak ama yazılım güncelleme önemli değilse alınır genede işlemcisi güçlüHocam nothing phone 1 eskidi deniyor,sizce yinede alınır mı 3-4 sene falan kullanacağım uzun ömürlü olması önemli.
Phone 1 özellik olarak daha iyi ama daha yeni geldi diye biliyorum kaliteli olmayabilir ya da yazılımı sorunlu olabilir ama yine sana kalmış bir şeyNothing phone 1 eskidi diyenler var o yüzden karşılaştırma yapmak istedim, yoksa aklımda phone 1 vardı zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam genel performansta hangisi daha iyi peki nothing phone 1in ekstra özellikleri olduğu için baya cezbediyor çünkü.
4 sene falan kullanırsam güncelleme aşırı sorun olmaz diye düşünüyorum aslındaeskidi 3 serisi çıkacak ama yazılım güncelleme önemli değilse alınır genede işle
Videolarda veya kullanıcı deneyimlerinde falan baya ovuluyor aslında yoksa samsung tercih ederdim direk,iyice araştırmak lazım.Phone 1 özellik olarak daha iyi ama daha yeni geldi diye biliyorum kaliteli olmayabilir ya da yazılımı sorunlu olabilir ama yine sana kalmış bir şey
Yazılım güncellemesi önemli değilse phone 1 alabilirsin4 sene falan kullanırsam güncelleme aşırı sorun olmaz diye düşünüyorum aslında
Videolarda veya kullanıcı deneyimlerinde falan baya ovuluyor aslında yoksa samsung tercih ederdim direk,iyice araştırmak lazım.
https://nothingforum.com/konu/samsung-a35-mi-nothing-phone-1-mi-almaliyim.2794/ bunuda oku düşün phone1 şeçtiysen android 14de bırak 15 biraz sorun yarattı kullancılara ilerde geç4 sene falan kullanırsam güncelleme aşırı sorun olmaz diye düşünüyorum aslında
Videolarda veya kullanıcı deneyimlerinde falan baya ovuluyor aslında yoksa samsung tercih ederdim direk,iyice araştırmak lazım.
Android 14 de bırakıp phone 1 almak mantıklı geldi bana aslında yahttps://nothingforum.com/konu/samsung-a35-mi-nothing-phone-1-mi-almaliyim.2794/ bunuda oku düşün phone1 şeçtiysen android 14de bırak 15 biraz sorun yarattı kullancılara ilerde geç
Phone 1 çekecem o zaman bir kaç güne tamamen araştırdıktan sonraYazılım güncellemesi önemli değilse phone 1 alabilirsin
Android 15 geldi phone 1 e epey de öyle diyorAndroid 14 de bırakıp phone 1 almak mantıklı geldi bana aslında ya
Phone 1 çekecem o zaman bir kaç güne tamamen araştırdıktan sonra
Beta çıkmış onu da söyleyeyimAndroid 15 geldi phone 1 e epey de öyle diyor