Öneri Nothing Phone 1 vs S21 FE

Ar0x

80+
Reaksiyon skoru
13
Kullanım amacım dizi, film ve içerik tüketmek için ayrıca kamerayı da önemsiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?
Nothing Phone 1 tasarım olarak çok hoşuma gidiyor fakat çoğu yerde önerilmemiş. Alınmayacak kadar kötü bir cihaz mı?
S21FE ile aralarında ne gibi farklar var?

Kamera, ekran için S21 Fe. Nothing 12-13 bandının cihazı. Batarya hariç S21 Fe daha iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ar0x
Kullanım amacım dizi, film ve içerik tüketmek için ayrıca kamerayı da önemsiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?
Nothing Phone 1 tasarım olarak çok hoşuma gidiyor fakat çoğu yerde önerilmemiş. Alınmayacak kadar kötü bir cihaz mı?
S21FE ile aralarında ne gibi farklar var?
S21Fe aldım yeni memnunum şarj dışında

• Beğen
Kamera, ekran için S21 Fe. Nothing 12-13 bandının cihazı. Batarya hariç S21 Fe daha iyi.
Hocam annem s21 fe aldı ama ön kamerasından hiç memnun değil arka kameraya bayılıyor.sizce nedeni nedir?

Hocam annem s21 fe aldı ama ön kamerasından hiç memnun değil arka kameraya bayılıyor.sizce nedeni nedir?
Ön kamera Fe olmayan S serisinden farklı. S20 Fe ile aynı. S20 Fe kullandım 2 ay ve ön kamerası berbatın ötesiydi. iPhone 8'in falan ön kamerası daha iyidir :D

• Beğen
Ön kamera evet iphone 11 pro maxten geçtim bende düşük buluyorum ama arka kamera muazzam şöyle çektiğim ay resmini bıraktım telefona duvar kağıdı yaotım şuanda

Ekler

• Screenshot_20230710_210720_Gallery.jpg
    Screenshot_20230710_210720_Gallery.jpg
    103 KB · Hit: 51
Nothing’i ben de düşündüm. Ancak hem ülkeye yeni girmesi hem de ekranının güneş altında görünmüyor oluşu nedeniyle vazgeçtim. Bu telefon, youtuberlar tarafından gereksiz şişiriliyor gibi geliyor bana. Ayrıca üzerindeki işlemcinin ederi 15.000 değil.
Bu hafta s21fe aldım anneme. Arka kamerası çok çok iyi. Samsung, arayüzünü bayağı toparlamış. Gayet seri çalışıyor. Hoparlör ses seviyesi yüksek ve gün ışığıyla ekran görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,370
Üyeler
193,015
Son üye
qreabadda
Geri