Neler Yeni

Yardım Nothing phone 1 vs Samsung a35

Yasin Çınar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Başlıktaki iki telefondan birini düşünüyorum sizce hangisini almalıyım? Daha iyi telefon önerileriniz var ise yazarsanız sevinirim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Shourd

80+ Gold
Arkadaşlar merhaba. Başlıktaki iki telefondan birini düşünüyorum sizce hangisini almalıyım? Daha iyi telefon önerileriniz var ise yazarsanız sevinirim. Yardımlarınız için teşekkürler.
oyun için nothing kamera gibi şeyler için a35

şahin doğan

80+ Platinum
Nothing 1 daha mantıklı. İşlemci bir tık daha iyi, kameralar bir tık daha başarılı, arayüz daha sorunsuz ve stabil. Daha az güncelleme alır, pil bir tık daha kötü. Benim tercihim Nothing olurdu ama A35 alırsan da benzer bir deneyim yaşarsın.

Shourd

80+ Gold
Saçma bir cevap olmuş. İki telefonda oyuncu telefonu değil ve Nothing Phone 1'in daha iyi kamerası var.
kamera gibi şeylerden kastım destek gibi şeylerdi özetlicek olursam biri yazılımsal olarak diğeri donanımsal oalrak iyi ayrıca ben hiç birine oyuncu demedim sadece nothingdeki işlemci oyunlarda genel olarak daha başarılı onu belirttim(yazılımdan kastımda nothing neredeyse saf andiroid kulanıyor )

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nothing 1 daha mantıklı. İşlemci bir tık daha iyi, kameralar bir tık daha başarılı, arayüz daha sorunsuz ve stabil. Daha az güncelleme alır, pil bir tık daha kötü. Benim tercihim Nothing olurdu ama A35 alırsan da benzer bir deneyim yaşarsın.
tabletim samsung, samsung telefon alırsam ekosistemin çok bir faydasını görür müyüm sence

şahin doğan

80+ Platinum
tabletim samsung, samsung telefon alırsam ekosistemin çok bir faydasını görür müyüm sence
Tablet ve telefon aynı şey. Ekosistem demek için yeterli değil. İkisini de aynı amaç için kullandığından bir anlamı olmaz bence.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
nothing phone 1 in guncellemesi bitti bitecek a35 alirdim

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Nothing malzeme kalitesi A35 den çok daha iyi ,kamera denediğim kadarıyla fiyatına göre güzel. Nothing saf android olduğu için gayet akıcı.
Oyun konusunda ikiside ne istediğinize bağlı. Ama A35 in pili daha iyi olacaktır

Top Bottom