Neler Yeni

Nothing Phone 2 gri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
muhammed ali bayat
NP2 gri almak istiyorum 30k civarlarında dolaşıyor ben oyun oynamam benim için en önemli kısım kamera ve telefonun tasarımı.
premium bi hissiyat da önemli bu yüzden
  • Gövde Malzemesi (Kapak)Cam
  • Gövde Malzemesi (Çerçeve)Alüminyum

olan NP2 tercih ediyorum yoruma ve öneriye açığım.

şahin doğan

80+ Platinum
S23, S24 Fe, Honor 200 Pro daha mantıklı seçenekler. Bu cihazların kamerası daha iyi. S24 Fe çerçeve oranının eşit olmamasından dolayı ve kasa tasarımından dolayı premium hissettirmiyor ama özellik olarak daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
muhammed ali bayat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S23, S24 Fe, Honor 200 Pro daha mantıklı seçenekler. Bu cihazların kamerası daha iyi. S24 Fe çerçeve oranının eşit olmamasından dolayı ve kasa tasarımından dolayı premium hissettirmiyor ama özellik olarak daha iyi.
tasarım benim için önemli honoru oradan eliyorum samsung cihazlarda bana hiç çekici gelmiyor dümdüz android bi albenisi yok.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,772
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben nothing phone 1 kullanıyorum gayet memnunum bı sıkıntı donma yaşamadım ama 30k ya Samsung alsan daha mantıklı
Valla ben de katılıyorum bu yoruma. Yani NP1 var bende de premium hissettiriyor akıyor telefon ama bu son güncellemeden sonra biraz sarjı fazla gitmeye basladı ama fix gelcekmiş. NP2 alacağıma sanki S23 alırdım ben

sirefeee

80+
NP2 gri almak istiyorum 30k civarlarında dolaşıyor ben oyun oynamam benim için en önemli kısım kamera ve telefonun tasarımı.
premium bi hissiyat da önemli bu yüzden
  • Gövde Malzemesi (Kapak)Cam
  • Gövde Malzemesi (Çerçeve)Alüminyum

olan NP2 tercih ediyorum yoruma ve öneriye açığım.
Np3 çıkacak yakında onu bekleyin derim

Top Bottom