🔥İndirim Nothing Phone 3 12/256 39.999 TL

ErkanKrcr

80+
Reaksiyon skoru
16
Lansman fiyatından sonra en düşük fiyatına düşmüş bulunmakta...
Kod yada kampanya bilgisine sahip birileri varsa başlığa sabitleyebilirim.

Siyah olanı
https://www.hepsiburada.com/nothing...hing-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV000098QMU7
Beyaz olanı

1765213444896.webp

Son düzenleme:
Bununla S25 Ultra arasında kalıyorum galiba S25 Ultra alacağım. Bunu istememin sebebi tasarım ve OS Rahatlığı yoksa S25 Ultra'dan şaşmam. Napsam bilemedim.

Nothing Phone 2 kullaniyorum. 15 Pro Max vardi ana telefon olarak, sattim ana telefonu. Su anda sadece NP2 var o derece iyi. Biraz daha ucuz olsa rakibi yok ama bu fiyata da alinabilir bence.
Mikrofon ve hoparlör kalitesi nasıl

Bununla S25 Ultra arasında kalıyorum galiba S25 Ultra alacağım. Bunu istememin sebebi tasarım ve OS Rahatlığı yoksa S25 Ultra'dan şaşmam. Napsam bilemedim.
Tasarımı güzel olsada geçici. Os olarak kaliteli ama samsungta kaliteli.
Zaten genel anlamda s25 ultra daha iyi bir cihaz.

Tasarımı güzel olsada geçici. Os olarak kaliteli ama samsungta kaliteli.
Zaten genel anlamda s25 ultra daha iyi bir cihaz.
Ben Dış kaliteden çok OS ve ekosistem için S25 Ultra istiyorum (Apple ekosistemini istemediğim için bu kadar uğraşıyorum.) yoksa ilk tercihim uzun süre kullanılabilirlik bakımından NP 3 alır geçerdim. Zalım S25 Ultra güzel bir indirime girmedi gitti bu kasım :cry:.

Hemen her perakende satış sitesinde bu fiyata çekilmiş. Yani indirim değil ama fiyat güncellemesi diyebiliriz. Bir kaç ay sonra daha da inecekti diye düşünüyorum.

bu arada 38.999 yanlış fiyat girimi haberiniz olsun ben forumlarda hiç o fiyata alan görmedim . Fiyatı güzel

Ben Dış kaliteden çok OS ve ekosistem için S25 Ultra istiyorum (Apple ekosistemini istemediğim için bu kadar uğraşıyorum.) yoksa ilk tercihim uzun süre kullanılabilirlik bakımından NP 3 alır geçerdim. Zalım S25 Ultra güzel bir indirime girmedi gitti bu kasım :cry:.
eğer depolamasi 512gb olsaydi ve 33.499tlye satilsaydi belki tercih edilebilirdi.

honor 400 pro 12/512 nin ustune 6.5lik bir farki oldugunu dusunmuyorum.

eğer depolamasi 512gb olsaydi ve 33.499tlye satilsaydi belki tercih edilebilirdi.

honor 400 pronun da kamerasının çok iyi olduğunu düşünmüyorum ben kamera öncelikse ona da geçilmemeli

16/512 versiyonu türkiyede resmi satışı bulunmuyor sırf bu yüzden içimde bir burukluk var almama konusunda. Anca Sarı sitede bulabiliyorsun fiyatı nispeten avantajlı olsa da TR kayıtlı olmadığı için direk eleniyor gözümde... Honor marka hiçbir cihaz kullanmadım ve kullanmayı da düşünmüyorum(Hali hazırda Poco X3 kullanıcısıyım çin menşei'li cihazlardan uzak durmaya çalışıyorum artık. Belki Anca OnePlus listeme eklenebilir oda belki). Dediğim gibi artık önceliğim ekosistem oluşturmak. Apple'a tonlarca para yatırmak yerine bunu Android tarafında daha uyguna oluşturmaya çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,364
Üyeler
186,054
Son üye
adaaaaaa
Geri