❌İndirim Bitti! NothingPhone1 9499₺ Yeniden

Aynen öyle bir kural vardı zamanında laptop aldık 4 5 ay sonra bir anda iadesi gelmişti hesabıma ben laptopu kullandım sattım :D
9500e hangi laptop vardı kral?
o dönemde ancak m34 gibi giriş seviyesi ama bir iki yıl kullanılabilecek telefonlar alınıyordu. herhalde i3 işlemcili bir laptop aldın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2022'ye eski diyeni de ilk kez görüyorum. Bak sana güzel bir şekilde anlatayım bu fiyat bandındaki cihazlara bakarsan Helio G81,G91 hiç yoksa Helio G99,Helio G100 işlemcili cihazlar bulursun ama eski denilen cihazdaki işlemciye bak bir de Nothing Phone 1'deki işlemciye bak. Sadece işlemci mi ekran,kamera açısından da rakiplerine göre iyi bir durumda.
2022de s20fe bakıyordum gidip bana güncel diye aynı fiyatta a52s öneren vardı 😂

9500e hangi laptop vardı kral?
o dönemde ancak m34 gibi giriş seviyesi ama bir iki yıl kullanılabilecek telefonlar alınıyordu. herhalde i3 işlemcili bir laptop aldın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2022de s20fe bakıyordum gidip bana güncel diye aynı fiyatta a52s öneren vardı 😂
İ3 iyi bu arada şu an anca n300 işlemci alırsın

Hocam bunlar anlamaz maalesef,bir argümanları var tutturmuşlar güncelleme almayacak diye.Elimdeki telefonu 3 yıl önce aldım bir sürü uygulamayı kullanabiliyorum hem de Android sürümü 1-2 sürüm geride olmasına rağmen.
Yanlış anlamışsınız. Ben öyle bir şey demedim. Çoğu android uygulaması eski sürümlere destek verir. Belki 7 yıl bile kullanılır ama güvenlik güncellemesi telefonlara sadece üretici tarafından verilir. Ve bu telefon o güncelleştirmeleri 8 ay sonra almayacak. Wifi protokolünde veya bir dünya donanımdan birinin sürücüsünde bir açık olursa sürücü yaması almayacaksın ve o şekilde yıllarca kullancaksın.

Pazartesi dönüş yapacaklarını söylediler. Faturadan kılıfın çıkarılmasını isteyin sipariş numarası belirterek.
Senin fatura işinde bir gelişme var mı hocam :D

Turkcell Platinum müşterilerine pasajda 1000 TL veriyor sanırım bu üründe de geçiyor gibi. Kod vermek isteyen var ise hayır demem :D

Geri