NOVA-3060 ALINIR MI?

siteye girdiğim anda 1.5k zam yedi sanırsam 15 civarından 16.5k gözüktü

hocam bence sarı siteye bak başka arkadaş için bakmıştım bir kaç 3060 sistem gördüm iyi parçalı sıfır

Zannetmiyorum eth düşüyor yavaş yavaş miningcilerde bu sıralar düşünme evresinde olduğu için kartları oyunculara satmaktan başka çareleri kalmayacaklarını düşünüyorum tabi döviz ve eth yükselme olmadıkça
alınır bilgisayar fiyatları uçuşa geçmeden al

Zannetmiyorum eth düşüyor yavaş yavaş miningcilerde bu sıralar düşünme evresinde olduğu için kartları oyunculara satmaktan başka çareleri kalmayacaklarını düşünüyorum tabi döviz ve eth yükselme olmadıkça
hocam bence arkadaş hızlı alsa iyi olur çünkü bildiğiniz gibi lhr tamamen kırıldı ve dolar da 15 in üstünü gördü

hocam bence arkadaş hızlı alsa iyi olur çünkü bildiğiniz gibi lhr tamamen kırıldı ve dolar da 15 in üstünü gördü
Beklesin demedim yanlış anlaşılmasın zaten Türkiye şartlarında paran varsa alacaksın birdaha alamıyorsun sadece yükselme açısı döviz veya eth yükseltmedikçe yükseleceğini zannetmediğimi belirttim alma konusunda herkes aynı fikirde ya birdaha alamamak var yada azda olsa zararı göz önünde bulundurmak var.

Bende bu yüzden kararsız kaldım lhr kırıldığı için miningciler yüzünden fiyatların artmasından çekiniyorum
kardeşim buradan bin lira kar yapacam diye almazsın bilgisayarı bu bilgisayar için söylemiyorum başka bilgisayarlarda olabilir bin lira için bir bakmışsın 5-6 bin fark ödemek zorunda kalmışsın

kardeşim buradan bin lira kar yapacam diye almazsın bilgisayarı bu bilgisayar için söylemiyorum başka bilgisayarlarda olabilir bin lira için bir bakmışsın 5-6 bin fark ödemek zorunda kalmışsın
Ben bin lira derdinde değilim fiyatını hakediyormu fiyatına göre içinde kullanılan bileşenler kaliteli mi bunu öğrenmek istiyorum. Forumda bu konularda bilgili arkadaşlar var onların fikirlerini almak istiyorum.

Geri