Neler Yeni

Nova-3070 Ti Kasa aldım ho mu go mu?

matteach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Alperen ONAR
Genel olarak şunu anlıyorum sistemi aldığınız için gayet memnunsunuz ısı değerleri bulunduğunuz konum itibariyle sıcaklık gözlemlenebilir. Bir de extradan işlemci soğutucusu( sıvı olur, hava olur) olursa hiç bir sıkıntı yaşamadan gönül rahatlığıyla parasının hakkını veriyor anlamı çıkartıyorum. Tekrardan hayırlı olsun diliyorum güle güle, sağlıcakla kullanın. Sistemin oyun performansıyla alakalı herhangi bir video yüklerseniz benim gibi sistemi alacak insanlar da merakları giderilip gönül rahatlığıyla, aklımızda şüphe kalmayacak şekilde alabilir diye düşünüyorum. İyi günler dilerim.
Aynen öyle hocam çok teşekkürler. Hocam bi cyberpunk videom var aslında ama buraya atılır mı bilmiyorum. Her şey ultrada rtx dahil dlss ise kalitedeyken fps 85-90 arası ekran kartı ise 65-67 civarındaydı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmut Güleç
Aynen öyle hocam çok teşekkürler. Hocam bi cyberpunk videom var aslında ama buraya atılır mı bilmiyorum. Her şey ultrada rtx dahil dlss ise kalitedeyken fps 85-90 arası ekran kartı ise 65-67 civarındaydı.
Cevabınız için tekrardan teşekkür ederim. Youtube hesabınız var ise oradan yükleyip benim gibi meraklıları bilgilendire bilirsiniz çünkü bu sistemi alıp da herhangi bir inceleme yada oyun performansı sunan kişi görmedim. Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın.

mfimmel

80+ Silver

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
Hayırlı olsun.

matteach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Alperen ONAR
Cevabınız için tekrardan teşekkür ederim. Youtube hesabınız var ise oradan yükleyip benim gibi meraklıları bilgilendire bilirsiniz çünkü bu sistemi alıp da herhangi bir inceleme yada oyun performansı sunan kişi görmedim. Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın.
En kısa zamanda yapacağım hocam. Buraya atarım linki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

25K altına aldıysan h.o
22k ya aldım hocam. Asusun geri ödeme kampanyasıyla falan 20.8k ya denk geldi tam olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,675
Son üye
warıcı
Top Bottom