NOVA-3070Ti - 22.436,96 ₺

Stoğu ne zaman bitti ki? Vardı zaten

O fiyattan alamadım stok bitmiş gösteriyordu . Tekrardan açtıklarında ise güç kaynağını 650 den 750 yaptılar yanlış hatırlamıyorsam
Güç kaynağı hep 750 di
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatla alınmaz bence biraz daha bekle f/p sistem çıkar yakında

3080 Tİ modellerde indirim yapılacak haberleri vardı hazır sistemler içinde gelirse süper olur.

Güç kaynağı hep 750 di

Bu fiyatla alınmaz bence biraz daha bekle f/p sistem çıkar yakında

3080 Tİ modellerde indirim yapılacak haberleri vardı hazır sistemler içinde gelirse süper olur.
Yaa güvenemiyorum şu piyasaya btc de artmaya başladı ne olur ne olmaz , bir de 3080ti indirime girse de benim bütçe yetmez ona yaa maks bu kadar çıkartabildim

Yaa güvenemiyorum şu piyasaya btc de artmaya başladı ne olur ne olmaz , bir de 3080ti indirime girse de benim bütçe yetmez ona yaa maks bu kadar çıkartabildim
4-5 gün önce bir tane sistem vardı 5600 ve Asus Rog Strix 6600 XT vardı 14.500 civarıydı o sistem alinabilirdi. Dün baktım kalmamış.

4-5 gün önce bir tane sistem vardı 5600 ve Asus Rog Strix 6600 XT vardı 14.500 civarıydı o sistem alinabilirdi. Dün baktım kalmamış.
Hadi yaa güzelmiş harbiden , yine kampanya gelir ve uygun da olur da benim kafam ağrımaya başlamıştı artık bekleyemedim aldım geçtim

Geri