Neler Yeni

NOVA-3070Ti Alınır mı

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Pc hocasının sistemini kastediyorsan adam orta segment bile demedi ortaya yakın dedi. Buradaki sistem üst segment
Hayır pchocası sistemini demiyorum pc toplayan adam kanalında amd li sistem toplamıştı çok daha iyi performans verir ama nvidia takıntısı varsa bir şey demiyorum ikinci elde 3080 li sistem satanlar hala varsa 23 e falan alınır

EGOKING

80+
Hayır pchocası sistemini demiyorum pc toplayan adam kanalında amd li sistem toplamıştı çok daha iyi performans verir ama nvidia takıntısı varsa bir şey demiyorum ikinci elde 3080 li sistem satanlar hala varsa 23 e falan alınır
takıntı var şuanki kart amd nini bi kartı kaç senedir kullanıyorum hep problemli 2.el de de var ama garantili olsun içimiz rahat olsun diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

takıntı var şuanki kart amd nini bi kartı kaç senedir kullanıyorum hep problemli 2.el de de var ama garantili olsun içimiz rahat olsun diye
1 kere alıyosun kim bilir kaç sene kullanacağım almışken 0 alalımda başımız ağrırsa bi iletişimimz olsun

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 kere alıyosun kim bilir kaç sene kullanacağım almışken 0 alalımda başımız ağrırsa bi iletişimimz olsun
2. El dediğim sıfır sistem satan alsatcılar

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
O bahsettiğin 3080li sisteme 23 vermektense bu sisteme 24 vermek daha mantıklı. Sistem ekran kartından ibaret değil. Orda kullanılan anakart 1600 lira burada kullanılan anakart 3500 lira. Kasa,psu,anakart,ram ve ssd kalemlerinde bu sistem daha kaliteli o 3080 li sistemden

EGOKING

80+
O bahsettiğin 3080li sisteme 23 vermektense bu sisteme 24 vermek daha mantıklı. Sistem ekran kartından ibaret değil. Orda kullanılan anakart 1600 lira burada kullanılan anakart 3500 lira. Kasa,psu,anakart,ram ve ssd kalemlerinde bu sistem daha kaliteli o 3080 li sistemden
evet bide illaki işin içinde bir şey varki nvdia bu kadar pahalı boş yere kimse kimseye ucuz mal vermez

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
onlarada nakit vermek lazım taksitle almayı düşünüyorum daha demin bi arkadaş yazdı da nakitim yok o kadar
22.5 a veren vardı arada az rakam oynamıyor 22 ye alsa elinde 3 k da para kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,545
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom