Neler Yeni

Nova 7 wireless kulaklik alinir mi

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Ramazan
Bütçe
5000
bu kulaklık fps oyunları icin guzel olur mu

Son düzenleme:

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Bende var, incelemelerinde FPS canavarı diye almıştım ama oyun performansını beğenmiyorum. Cloud 2 tokatlar geçer. Ama genel kullanımda ise çok memnunum yine alır mısın deseler evet alırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo

lebron23

80+ Bronze
Bende var, incelemelerinde FPS canavarı diye almıştım ama oyun performansını beğenmiyorum. Cloud 2 tokatlar geçer. Ama genel kullanımda ise çok memnunum yine alır mısın deseler evet alırım.
Bu ne kadar saçma bir yorum. Bir kulaklık her konuda en iyisi olamaz. Oynadığın oyuna göre EQ ayarını yapacaksın. Steelseries GG üzerinden oyuna göre hazır ayarlar bile mevcut.
Nova 7 çok güzel kulaklık. Bu tarz cahilce yorumları ciddiye alma.

• Beğen

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Bu ne kadar saçma bir yorum. Bir kulaklık her konuda en iyisi olamaz. Oynadığın oyuna göre EQ ayarını yapacaksın. Steelseries GG üzerinden oyuna göre hazır ayarlar bile mevcut.
Nova 7 çok güzel kulaklık. Bu tarz cahilce yorumları ciddiye alma.
Sensin cahil, sabah sabah deli etme beni. Kendi deneyimimi paylaştım. Kötü kulaklık mı demişim? Aylardır yanımdan ayırmadan aktif kullandığım kulaklık, ama yok kardeşim ben bu kulaklığın oyun performansını sevmedim. Hazır ayarlar da dahil oyunlarda verim alamadım. Sorunlu musunuz oğlum siz? Git kendi deneyimimi paylaş, karışma başkasına.

• Beğen

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Ramazan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakma kral mesaj attiginda bana bildirim dusmedi kimse yazmadi diye dusundum simdi gordum saolasin yorum yaptigin icin

Fatih Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Fatih Ak
Bence kulaklık güzel her işini görecek seviyede yeterli fakat benim arada bağlantı problemim v.b problemler oluyor .

• Beğen

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Ramazan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence kulaklık güzel her işini görecek seviyede yeterli fakat benim arada bağlantı problemim v.b problemler oluyor .
Bağlantı problemi derken oyundayken kopuyor mu veya kablolu kullanırken performansı nasıl

Fatih Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Fatih Ak
Bağlantı problemi derken oyundayken kopuyor mu veya kablolu kullanırken performansı nasıl
evet arada kopma oluyor birde , Pc yi her açtığımda dongle tak çıkar yapmazsam çok yüksek ses veriyor, Bu yazılımlamı alakalı bilmiyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var, Ama sorunsuz kullananlarda var,

• Beğen

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Batuhan Engin
Ben Temmuzdan beri kullanıyorum, gayet memnunum, tavsiye ederim.

• Beğen

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Ramazan
Top Bottom