O bütçeye Rx 6600 sistem gelir yt videolarını takip etOyun oynamayacağım arada sırada belki girerim. Ders ve günlük kullanım için alacağım nasıl sizce. Parçalarda özelleştirme yapmak gerekir mi. Max 12-13k bütçe
O kadar bekleme şansım yok maalesef. Bu sistem üzer mi sizce ileride güncellemeler yaparım belkiO bütçeye Rx 6600 sistem gelir yt videolarını takip et
O kadar bekleme şansım yok maalesef. Bu sistem üzer mi sizce ileride güncellemeler yaparım belki
Kendimce özelleştirme yaptım ama nasıl acabaO kadar bekleme şansım yok maalesef. Bu sistem üzer mi sizce ileride güncellemeler yaparım belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nova APU | AMD Ryzen 5 5600GT | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Açıkçası parça konusunda çok bilgim olmadığı için hazır sisteme yöneliyorum. Belirttiğim gibi üniversite dönemini geçirmek için ders amaçlı idareten düşünüyorum. Sonrasında daha üst sistemlere geçerim.Önerim eğer kasa toplamayı biliyorsanız
12400 ( f olmayan)
H610 anakart
512 ssd
16 gb ram
500 & 600 w psu
Hb den şimdi topladım 13k tutuyor
İlerleyen zamanda 2.el veya sıfır gpu mis gibi sistem olur.
5600g gpu takınca performansı kötü.
İ5 vb. ips ekran bir laptop alın alması satması da kolay olur.Açıkçası parça konusunda çok bilgim olmadığı için hazır sisteme yöneliyorum. Belirttiğim gibi üniversite dönemini geçirmek için ders amaçlı idareten düşünüyorum. Sonrasında daha üst sistemlere geçerim.
Masaüstünde karara varamazsam dediğiniz gibi laptop alacağımİ5 vb. ips ekran bir laptop alın alması satması da kolay olur.
https://www.incehesap.com/neron-6600-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50681//#tabsO bütçeye Rx 6600 sistem gelir yt videolarını takip et
Power supply bomba gibi bundan 1-2k fazlaya 4060 sistemler çıkıyor sizin için acil mi