2024 model 10 bin km de motorum var. Her şey iyiyken motor stop etmeye başladı. Gaz verdiğimde çalışıyor. Gidişatında sorun yoktu. Sadece debriyaji sıktığımda veya ilk çalıştırmada stop ediyordu. Servise götürdüm bujilerin değişmesi ve subap ayarının yapılması gerektiği söylendi. Yaptırdım ve 1 2 gün düzeldi. Sonra tekrardan stop etmeye devam etti. Aradan birkaç ay geçti daha da çok arttı stop etmesi. 2 hafta önce başka servise götürdüm. Gaz kelebeği temizlendi, rölanti ayarı yapıldı ve subap ayarı yapılması gerekiyor dendi. Subap ayarının daha önce yapıldığını söyleyip onu istemedim. Yine 1 2 gün iyiydi ve tekrar stop etmeye devam devam etti. Hatta bu sefer daha çok stop etmeye başladı ve motorun top speed i de düştü. 10 binde kesiciye girmeye başladı. Bugün tekrar götürdüm üst kapağın değişmesi gerektiğini söyledi. Çünkü sibop kaydı diye bir şeyin üretildiği maddede sıkıntı olduğunu o yüzden komple motorun kapağının değişmesi gerektiğini söyledi. Garantisi de olmadığı için fiyat yüksek geldi açıkçası. Problem neyde olabilir. Bu durumu daha önce yaşayan veya anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.