Neler Yeni

Numaramı dağıtanı nasıl bulurum? Yardım

Furken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan
Beyler numaramı jigolo sitelerine dagitmislar en son ariyan yer kurumsalajans.net diye biryer başvuru yapmişsiniz diyo yapmadım diyorum ozaman formunuzu iptal edicem diyo 700 tl ucreti var falan yapiyo iban aticam buraya atin falan dedi ben hic biyere para atmam nası bi dolandırıcılık mantığı falan yapinca ozaman evinize tebligat gelicek falan yapti başına böyle bişey gelen varmı ? Napmam lazım? Numaramı iptal etmeyi düşünüyorum bunu yapanı nasıl bulucam

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün
Beyler numaramı jigolo sitelerine dagitmislar en son ariyan yer kurumsalajans.net diye biryer başvuru yapmişsiniz diyo yapmadım diyorum ozaman formunuzu iptal edicem diyo 700 TL ucreti var falan yapiyo iban aticam buraya atin falan dedi ben hic biyere para atmam nası bi dolandırıcılık mantığı falan yapinca ozaman evinize tebligat gelicek falan yapti başına böyle bişey gelen varmı ? Napmam lazım? Numaramı iptal etmeyi düşünüyorum bunu yapanı nasıl bulucam
Korkma hiç bir şey yapamazlar numarayı bulamazsın galiba

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bunu yapanı bulman imkansız gibi.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beyler numaramı jigolo sitelerine dagitmislar en son ariyan yer kurumsalajans.net diye biryer başvuru yapmişsiniz diyo yapmadım diyorum ozaman formunuzu iptal edicem diyo 700 TL ucreti var falan yapiyo iban aticam buraya atin falan dedi ben hic biyere para atmam nası bi dolandırıcılık mantığı falan yapinca ozaman evinize tebligat gelicek falan yapti başına böyle bişey gelen varmı ? Napmam lazım? Numaramı iptal etmeyi düşünüyorum bunu yapanı nasıl bulucam
Bir şey olmaz 25 liraya değiş numaranı oldu bitti

Atyxah

80+ Silver
kanka bence dolandırıcı biri vermemiş olabilir yani

Rulep

80+ Gold
Arayana numaramı nereden bulduğunuzu sorun belki öğrenebilirsiniz. Ve Cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunun

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
aynı ?
direk bu aklıma geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde jigolo sitesi evinize nasıl tebligat göndersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında dua et iyiki zıt sitelere atmamış :kekw::kekw::kekw: o.O2

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Telefonu değiştirin.
Screenshot_20220413_230206.jpg

Aklıma bu geldi. 😀

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Samanlıkta iğne aramaya benzer onu bulmaya çalışmak. Cumhuriyet başsavcılığına dilekçe vereceksiniz de falan filan bu iş uzar. Direk numaranızı değiştirin hiç uğraşmayın. Muhtemelen bir arkadaşınızı kızdırdınız ve o da size gıcıklık olsun diye böyle bir şey yaptı. Çünkü aynısını ben de yaptım. Bana kazık atan arkadaşımı cinsel arkadaşlık sitelerine kaydettim. Uğraşsın dursun dedim. Numarasını değiştirdi...

Top Bottom