Neler Yeni

numlocksuz klavye kullananlar amacınız ne

batuu123

80+ Bronze
oyunlarda ne helikopter ne uçak sürebiliyorsunuz, bir çok numlock işlevinden mahrum kalıp gidip yön tuşlarına falan atama yapıyorsunuz.. tek tek uğraşıyorsunuz üstelik sağ alt enter tuşu gibi bir nimet varken.. hatta istersen git numlocka tamamen makro ata ben öyle yaptım mesela medya tuşu oldu hepsi sonraki önceki şarkı durdur oynat ses kıs yükselt vs.. sırf farklı olmak için neden numlocksuz yarım klavye alıyorsunuz anlamıyorum mantıklı bir açıklaması yok mu

muzunman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet N. Uzunman
Masada az yer kaplıyor. Estetik. Şirin. Eminim daha başka sebepleri de vardır. Bunlar benim aklıma gelenler. Bunca insan alıyorsa bir anlamı olmalı değil mi? Zevk meselesi. Sen almazsın olur biter.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,649
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Masa dar olabilir.
Laptop kullanıyorsa sağa sola çok götürüyor olabilir.
Numlocku gereksiz bulabilir.

donanimci98

80+ Bronze
Kullanmıyorum çünkü. Klavyemde medya tuşları var, oyun için oyun kumandam var. Direksiyon setim de var. Mouse un alanını işgal etmesin diye tercih ettim. Pişman değilim.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
oyunlarda ne helikopter ne uçak sürebiliyorsunuz, bir çok numlock işlevinden mahrum kalıp gidip yön tuşlarına falan atama yapıyorsunuz.. tek tek uğraşıyorsunuz üstelik sağ alt enter tuşu gibi bir nimet varken.. hatta istersen git numlocka tamamen makro ata ben öyle yaptım mesela medya tuşu oldu hepsi sonraki önceki şarkı durdur oynat ses kıs yükselt vs.. sırf farklı olmak için neden numlocksuz yarım klavye alıyorsunuz anlamıyorum mantıklı bir açıklaması yok mu

Salsana olum milleti ne değişik dertlerin var :D. Bende TKL kullanıyorum sadece zevkten. FN kombinasyonu ile istediğin gibi tuşlara atama yaparsın bu arada, yani numpad şart değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muhammet
senelerce numlocklu klavye kullandım elim bir kere bile numlocka gitmedi. ihtiyacım yok bundan dolayı %60 klavye tercih ettim ayrıca masada çok yer kaplamıyor ve ekstra alan açılıyor. eskiden fareyi klavyeye falan çarpıyordum çevirirken şimdi olmuyor rahata erdim.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,560
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Daha az yer kaplıyor, daha ergonomik, "genelde" aynı fiyata daha kaliteli bir ürün oluyorlar. Bana kalırsa en iyisi TKL. Yüzde 60, tam boy, tkl hepsini kullandım en rahatı TKL bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,480
Üyeler
160,547
Son üye
isodinc13
Top Bottom