Neler Yeni

Nusr-Et'teki 3 milyon TL'lik hesap gündem oldu!

OnurCiftci26

80+ Bronze
1668769722797.png

615.000 Dirhem
3 milyon 114 bin TL yapıyor.
150 bin TL'de bahşiş bırakıldı.
Nusret, "kalite asla tesadüf değildir" diye paylaştı.

Son düzenleme:

Narkuc

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
615.000 Dirhem
3 milyon 114 bin TL yapıyor.
Nusret, "kalite asla tesadüf değildir" diye paylaştı.
ne boş bir paylaşım. burasi televizyon mu kardesim magazin programi gibi "görenleri şok etti" "kimse gözlerine inanamadi" gibi gündem oldu yazmışsın. hayır hiçte gündem olmadi ilk defa burdan gördüm ve açıkçası zerrre umrumda olmadı. pahalı bulan yemesin bu kadar basit.

OnurCiftci26

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne boş bir paylaşım. burasi televizyon mu kardesim magazin programi gibi "görenleri şok etti" "kimse gözlerine inanamadi" gibi gündem oldu yazmışsın. hayır hiçte gündem olmadi ilk defa burdan gördüm ve açıkçası zerrre umrumda olmadı. pahalı bulan yemesin bu kadar basit.
Paylaşımı gündem kategorisinde yaptım seni ilgilendirmiyorsa tıklayıp girmeyebilirsin konuya. Gündem olduğunu da görmediysen ne sosyal medya kullanıyorsundur ne de haberlere bakıyorsundur.

Narkuc

80+ Bronze
Paylaşımı gündem kategorisinde yaptım seni ilgilendirmiyorsa tıklayıp girmeyebilirsin konuya. Gündem olduğunu da görmediysen ne sosyal medya kullanıyorsundur ne de haberlere bakıyorsundur.
haberlerde zaten bunun gibi boş beleş icerikler var diye bakmıyorum. gidip showtv izleyip komik kedi videosu paylasan haberleri mi takip edeyip. sosyal medya dedigin twittersa eger evet onu kullanmıyorum, instagram ve discord ve youtube kullaniyorum sadece

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Yani kanka nusret iște ne bekliyosun ki.Gereksiz konu.

.RBO.

80+ Silver
Ekonomik kriz zenginleri etkilemez sadece fakirleri dahada fakireştirir şu zamanda hiçbir zengin lüx ünü bıraktımı hayır kimisi fırsat buldu daha da zenginleşti bizde 3 milyon hesapmı olur diye düşünelim 😄

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Giren araplara girmiş(arap ülkesi o yüzden) bence sorun yok.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
çok uygunmuş

Bura.K

80+ Silver
Yanlış görmediysem grup, En iyi Pilotların da aralarında bulundurduğu Elit bir grup. 3 Milyon onlara koymaz.
Twitter'da 1-2 haber sitesi paylaştı bu arada, pekte gündem olmadı.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Yanlış görmediysem grup, En iyi Pilotların da aralarında bulundurduğu Elit bir grup. 3 Milyon onlara koymaz.
Twitter'da 1-2 haber sitesi paylaştı bu arada, pekte gündem olmadı.
Formula 1 pilotları değil bu grup, onlar Hakkasan'a gittiler. Aynı saatlerde paylaşıldığı için burası zannedildi.
Bu arada borsa grupları bile paylaştı çoğu sosyal medya sitesinde de paylaşıldı, ayrıca yabancı gruplarda da bayağı bir paylaşım yapıldı.

Top Bottom