JackRyan
80+ Silver
kanka linkte çay var ama yine de sen bilirsin
kanka linkte çay var ama yine de sen bilirsin
Torku'nun %6 mıydı neydi fındık oranı.Hnagisi fisko mu torku mu?
aldım eyvallah kanka
Kupon Avından alınacak 100/50 kuponla 85'TL
KUPON LİNK: https://forum.donanimarsivi.com/konu/hepsiburada-kupon-avi-aktif.845568/#post-7821258
Ama ben de doğal fındıklı kremadan yanayım, yüzde 6 olsun bizim olsun derim. Genetiği değiştirilmiş olmasın daTorku'nun %6 mıydı neydi fındık oranı.
İçlerinde en kötü olanı bu. Yerli olsun bizi zehirlesin kafasından çıkmak lazım, hak edene verilir değer.Ama ben de doğal fındıklı kremadan yanayım, yüzde 6 olsun bizim olsun derim. Genetiği değiştirilmiş olmasın da
hem çoko da bu fiyatta:
Alıntıyı görüntüle
Bunun ve birçok markanın ürünü eve girmiştir ama Nutella gibi çıkmadı tat olarak herkesin damak zevki farklı orasıni bilemem (kendim tüketmeyi bırakalı çok oldu)Ama ben de doğal fındıklı kremadan yanayım, yüzde 6 olsun bizim olsun derim. Genetiği değiştirilmiş olmasın da
hem çoko da bu fiyatta:
Alıntıyı görüntüle
Ben marka ve tada bakıyorum ama en önemlisi bana göre yerli olmasından önce TRANS YAĞ içermemesi ve Genetiği ile oynanmamış fındıklı olması... Bunlar doğal ise zehirlemez. Tadı iyi diye akışkan diye trans yağlı veya genetiği ile oynanmış bir krema da almak istemem. Şunu da belirtim; nutellanın içeriğini pek bilmem, lafım genel olarak tüm markalara...İçlerinde en kötü olanı bu. Yerli olsun bizi zehirlesin kafasından çıkmak lazım, hak edene verilir değer.
Çokokrem'de hidrojenize palm yağı var, buram buram trans yağ yani. Maalesef Torku ve Çokokrem'in kalitesi bunlarla yarışamaz. Nutella da çok iyi değil ama bunlara göre biraz daha iyidir yine.Ben marka ve tada bakıyorum ama en önemlisi bana göre yerli olmasından önce TRANS YAĞ içermemesi ve Genetiği ile oynanmamış fındıklı olması... Bunlar doğal ise zehirlemez. Tadı iyi diye akışkan diye trans yağlı veya genetiği ile oynanmış bir krema da almak istemem. Şunu da belirtim; nutellanın içeriğini pek bilmem, lafım genel olarak tüm markalara...
hem 3-4 marka krema attım, fiskoya takılmayın. bu ay içinde tüm markalar indirimde zaten.