𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 80+ Gold Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 9,699 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Montofteam yazmış: Aynı ürün değil hocam sana şunu söyleyeyim türkiyede nefret ettiğin bi ürünü yurtdışında sevebilirsin tam terside geçerli Devamı için tıklayın... Üretim yerinin bukadar etki etmesi hiç hoş olmamış ya bize hep kısılmış ürünler veriliyor
Montofteam yazmış: Aynı ürün değil hocam sana şunu söyleyeyim türkiyede nefret ettiğin bi ürünü yurtdışında sevebilirsin tam terside geçerli Devamı için tıklayın... Üretim yerinin bukadar etki etmesi hiç hoş olmamış ya bize hep kısılmış ürünler veriliyor
Montofteam 80+ Bronze Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 1,616 Dahası Reaksiyon skoru 705 İsim Eren 1 Aralık 2023 #15 𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 yazmış: Üretim yerinin bukadar etki etmesi hiç hoş olmamış ya bize hep kısılmış ürünler veriliyor Devamı için tıklayın... Düzgün bi standartı olmazsa ülkenin böyle saçmalıklar olur bide ekonomi yerlerde canım türkiyem gidiyo yavaş yavaş önceden kısıtlamalar daha çoktu bu konunuda
𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 yazmış: Üretim yerinin bukadar etki etmesi hiç hoş olmamış ya bize hep kısılmış ürünler veriliyor Devamı için tıklayın... Düzgün bi standartı olmazsa ülkenin böyle saçmalıklar olur bide ekonomi yerlerde canım türkiyem gidiyo yavaş yavaş önceden kısıtlamalar daha çoktu bu konunuda
Z ZodiacArs01 80+ Bronze Katılım 5 Ekim 2022 Mesajlar 1,926 Dahası Reaksiyon skoru 522 İsim Yusuf Kaplan 1 Aralık 2023 #16 𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 yazmış: Keşke bu ayrım olmasa Devamı için tıklayın... Ayrım olmayınca da 750gr çikolata 300 tl mi olur denir. Sorun nutella da değil gibi
𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 yazmış: Keşke bu ayrım olmasa Devamı için tıklayın... Ayrım olmayınca da 750gr çikolata 300 tl mi olur denir. Sorun nutella da değil gibi