Neler Yeni

nvdia sürücü yükleme

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
arkadaşlar sanırım windowsun kurduğu sürücü eskiymiş bende yenisi yükliycem fakat sitesinden şu şekilde mi indireyim yoksa nvdia experinceden mi indireyim?

Ekler

• Ek Açıklama 2020-06-29 125204.png
    Ek Açıklama 2020-06-29 125204.png
    53.1 KB · Hit: 43

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
arkadaşlar sanırım windowsun kurduğu sürücü eskiymiş bende yenisi yükliycem fakat sitesinden şu şekilde mi indireyim yoksa nvdia experinceden mi indireyim?
nvidianın sitesinden kendi ekran kartınızı seçerek yüklemeniz daha doğru olacaktır

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows update driverı bulup kendi yüklemiş. O yüzden denetim masası gözüküyor. Ama genelde windowsun otomatik kurduğu driver eski driver oluyor. Aygıt yöneticisinden bakabilirsin tarihine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiyse siteden en son sürümü güncellersin.
nvidianın sitesinden kendi ekran kartınızı seçerek yüklemeniz daha doğru olacaktır
eklenti de attığım gibi değil mi?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
peki tekrardan sürücüye güncelleme geldiğinde yine mi sitesine girip yükliyicem veya güncelleme gelip gelmediğini nasıl anlıycam?
Geforce Experince programını indireceksin o sana soylicek güncelleme olup olmadığını

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geforce Experince programını indireceksin o sana soylicek güncelleme olup olmadığını
şöyle mi yapsam o zaman şimdi sitesinden manuel olarak indirip güncellesem sonrada experince ı indirsem güncelleme olup olmadığını da öyle anlasam?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
şöyle mi yapsam o zaman şimdi sitesinden manuel olarak indirip güncellesem sonrada experince ı indirsem güncelleme olup olmadığını da öyle anlasam?
Kendi sitesinden manuel olarak indirince experinceyi otomatik kuruyor zaten merak etme

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Kendi sitesinden manuel olarak indirince experinceyi otomatik kuruyor zaten merak etme
öyle mi çok iyi ben şimdi indirince direkt yeni sürücüyü kuracak değil mi benim eski sürücüyü silmeme felan gerek var mı?

Rammstein

80+ Silver
Yeni bir güncelleme gelmiş mi diye sık sık geforce experience'e gir dostum. Zaten uygulamayı açınca bildirim olarak gözükür güncelleme.

Top Bottom