Nvida g sync nasıl kapanır

Merhaba rtx 3050ti (laptop) nasıl g sync kapayabilirim
nvidia denetim masasından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1688831264863.png

Gsync olduğuna veya açık olduğuna emin misiniz ?
açıkmı bilmiyorum ama açık olabilir çünkü oyunlarda fps 144 dü geçmiyor sınırlama var sanki ve vysnc kapalı olduğu halde yırtılmalar olmuyor ekranda

açıkmı bilmiyorum ama açık olabilir çünkü oyunlarda fps 144 dü geçmiyor sınırlama var sanki ve vysnc kapalı olduğu halde yırtılmalar olmuyor ekranda
fps 144dü geçmemesi gsync ile alakalı değil ki vsync kapatman lazım kapatmana rağmen artmıyorsa oyun ile alakalı bir ayar
Yırtılmalar olmaması senin için iyi bir şey değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende gsync kullanıyorum unlimited fps yapmıyorum ekran kartı yorulmaması için fakat yaptığım zaman valorantta felan fps baya yükseliyor sorun olmuyor çoğu oyunda

fps 144dü geçmemesi gsync ile alakalı değil ki vsync kapatman lazım kapatmana rağmen artmıyorsa oyun ile alakalı bir ayar
Yırtılmalar olmaması senin için iyi bir şey değil mi ?
evet te g sync kapalı olsa daha iyi olur yada kapalıysada açıp denemek istiyorum

evet te g sync kapalı olsa daha iyi olur yada kapalıysada açıp denemek istiyorum
İlk olarak bilgisayarında gsync var mı onu kontrol et o özellik her monitörlerde olmuyor.
Laptop kullanıyorsun sanırım onun özelliklerine bak gsync desteği var mı varsa eğer kapatmaya çalışırsın.
Ayrıca gsync iyi bir özellik kapatmak isteyen ilk defa sizi gördüm :D

İlk olarak bilgisayarında gsync var mı onu kontrol et o özellik her monitörlerde olmuyor.
Laptop kullanıyorsun sanırım onun özelliklerine bak gsync desteği var mı varsa eğer kapatmaya çalışırsın.
Ayrıca gsync iyi bir özellik kapatmak isteyen ilk defa sizi gördüm :D
epeyde çıkmıyor benim pc modeli fa 506ıeb siz bilirsiniz belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,371
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri