- Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklısın dikkat etmemişim. Tek ihtimal Gpu ısısı diyebilirim. Muhtemelen 80 üstü derecelere çıkıyor ve kart kendini koruyabilmek için kısıyor. Kasa havalandırması, Gpu fan hızı bakmak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga uzun uzun yazmıssın teşekkür ederim. Bende bundan once aynı anakart ve ram ustınde amd ryzen2600 ve shaphire rx 590 ekran kartıyla oynadım bir problem yasamdım. Mesh derken ne demej ıstedın maalesef anlayamadım ama kasa onden ve yandan camlı onden 3 fanlı. Manuel olarak herhangi birr fan hızında ayarlama yapmadım. Acaba ram mı arada kaldım 24 gb aynı frekans 3000 mhz ama anakart b450 gamıng 2133 mhzöncelikle darboğaz demeyelim bu oyunla alakalı sanırım. baska oyunlarda boyle oluyormu onu deneyiniz. ben uzun sure warzone oynadım oyun ilk cıktıgı gunden beri zaten optimizesi garip. giriyosun shader yukluyo oyundayken packet loss deyim drop olmalar falan birsürü saçma olay yasamıstım sistemim dengeli ve güclü olmasına rağmen. siz oyunun dosyalarını dogrulayıp girin ayarlardan shader restart edin ve nvidia özel ayar falan varsa onları default yapıp deneyin belki işe yarayabilir. buarada o model için sıcaklık çok yüksek, kasanın önü mesh değilse paneli çıkartıp tekrar sıcaklık testi edin. önü meshse ve yine sıcaksa fan hızı manuel olarak dusukte bırakmıs olabilirsiniz. o sıcaklık değeri hotspot sıcaklığı da olabilir öyleyse 79 derece normal. ram de sınırda ondan dolayı da olabilir.
Ekler
Son düzenleme: