Yardım NVIDIA 581.57 sürücüsü stabil mi?

Resourn

80+
Reaksiyon skoru
37
Birkaç gün önce çıkmış sürücü. Artık sürücü güncellemeye korkar olduk. Hala 580.97 sürümünü kullanıyorum resmen.

Güncelleyip kullanan, sorun yaşayan var mı?

Birkaç gün önce çıkmış sürücü. Artık sürücü güncellemeye korkar olduk. Hala 580.97 sürümünü kullanıyorum resmen.

Güncelleyip kullanan, sorun yaşayan var mı?
10 ekimde battlefield 6 için 581.41 e güncellemiştim halen bir sorun yaşamadım dahada ellemem sürücüye.

Her güncelleme de anında güncelliyorum sorun yaşamadım ne sorunu yaşıyorsunuz?

Her güncelleme de anında güncelliyorum sorun yaşamadım ne sorunu yaşıyorsunuz?
VALLA BEN 580 SÜRÜMÜNDE DEVAMLI OYUNDAN ATMALAR OLDU NFS UNBOUND CYBERPUNK 2077 GİBİ OYUNLARDA SONRA 577 SÜRÜMÜNE GEÇTİM ORDA DA AYNI DURUM OLDU 566.36 SÜRÜMÜNE GEÇTİM BU SORUN KISMEN DÜZELDİ AMA YİNE UFAK TEFEK OYUNDAN ATMALAR OLUYOR RTX 4060 KULLANIYORUM VE BU SORUNLARI GÖRMEK FAZLA CANIMI SIKIYOR DAHA 1 YIL ANCA OLMUŞTUR PC Yİ TOPLAYALI BU SORUNLAR CANIMI SIKIYO ŞUAN GÜNCELLESEM SORUN OLUR MU MERAK EDİYORUM AMA BU KUMARI OYNAYACAĞIM

VALLA BEN 580 SÜRÜMÜNDE DEVAMLI OYUNDAN ATMALAR OLDU NFS UNBOUND CYBERPUNK 2077 GİBİ OYUNLARDA SONRA 577 SÜRÜMÜNE GEÇTİM ORDA DA AYNI DURUM OLDU 566.36 SÜRÜMÜNE GEÇTİM BU SORUN KISMEN DÜZELDİ AMA YİNE UFAK TEFEK OYUNDAN ATMALAR OLUYOR RTX 4060 KULLANIYORUM VE BU SORUNLARI GÖRMEK FAZLA CANIMI SIKIYOR DAHA 1 YIL ANCA OLMUŞTUR PC Yİ TOPLAYALI BU SORUNLAR CANIMI SIKIYO ŞUAN GÜNCELLESEM SORUN OLUR MU MERAK EDİYORUM AMA BU KUMARI OYNAYACAĞIM
Sorun kartınızda olabilir hocam veya başka bileşende ilginç bir durum geçmiş olsun

581.42 sorunluydu sonra bu geldi bildiğim kadarıyla sorunsuz.

2 gündür kullanıyorum, BF6 çok fazla Alt-Tab yaptığım da oyundan atabiliyor directx hatası verip, onun dışında memnunum.

5060 Ti ve 5070 ile bir sıkıntı yaşanmadı şimdilik hocam.

kartı hiç açmadım bile sadece 1 kere macun bakımı yapıldı işlemciye ekran kartına hiç dokunulmadı bile hala güvenlik etiketi duruyo
Anlıyorum hocam ama o kadar sürücüde sorun yaşamanız normal değil bazen bozuluyor ekran kartı açmasanız da yinede sorun nerede kimse bilemez ama 4060 da böyle bir kronik durum olsa bilinirdi yani 5 sürücüde de bunu yaşıyorsanız maalesef sorun driverla alakalı değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,011
Üyeler
183,934
Son üye
ekoyal
Geri