NVIDIA APP Tüm Desteklenen Oyunlarda DLSS4 Aktif Et!

Ekran kartı farkediyor mu bunun için? 30** serisi ile kullanılabilir bir özellik mi?
evet kullanırsın, rtx2000 serisinde bile dlss4'un transformer modelini kullanabiliyorsun, cnn modele göre 3-5 fps daha düşük performans verebilir ama görüntü açısından dlss4 performans modu bile dlss3 kalite modu ile aynı gözüküyor

bende gözükmüyor black ops 6 ayarlarında
Yeni ayarla rdr2 benchmark average 108 iken eski oyun içindeki dlss ile 112 aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

NVIDIA APP v11.0.5.238 güncellendi, ikinci görseldeki gibi beta tikini açmanız gerekiyor.

Artık tek tıkla bütün DLSS destekli oyunları DLSS4 en son sürümüyle oynayabilirsiniz, 7-8 yıl önceki oyunlarda bile çalışıyor denendi.

Patch Notes okumak isteyene reddit linkini bırakıyorum

Hangisini kullanmam mantıklı olur ?

Yeni ayarla rdr2 benchmark average 108 iken eski oyun içindeki dlss ile 112 aldım
Normal görüntü kalitesi çok daha iyi oluyor değer o kayba

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Hangisini kullanmam mantıklı olur ?
4 fps için yeni modeli kullanmaya değer, dediğim gibi dlss4 performans modu = dlss3 kalite modu görüntü kalitesi bakımından.

• Beğen
Rdr2'de grafik ayarlarım nvidia app ile optimize. Her şey max ama taa keskinliği %30 oranında falan bunu maxlamalı mıyım?
DLSS4 açtığın için TAA devredışı kalır, DLSS sharpness ayarını ortaya getir

• Beğen
DLSS4 RTX 40 serisinde de aciliyor mu boyle yapinca?

DLSS4 açtığın için TAA devredışı kalır, DLSS sharpness ayarını ortaya getir
TAA açık bende değiştirebiliyorum. Farklılıkları test ederken oyunu da kapat aç yapmıştım

Geri