asko56
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,983
güncelleme geldiginde eklenir büyük ihtimal
güncelleme geldiginde eklenir büyük ihtimal
Anladım Kanka Tamamdır SağolRDR2 var pc de 2018 çıkış yılı o yüzden öyle dedim, DLSS4 ile oynayabiliyorum RDR2 yi
evet kullanırsın, rtx2000 serisinde bile dlss4'un transformer modelini kullanabiliyorsun, cnn modele göre 3-5 fps daha düşük performans verebilir ama görüntü açısından dlss4 performans modu bile dlss3 kalite modu ile aynı gözüküyorEkran kartı farkediyor mu bunun için? 30** serisi ile kullanılabilir bir özellik mi?
Oyun ayarlarından yapacaksan biraz aşağıda. Genel ayarlarda direkt yukarıdabende gözükmüyor black ops 6 ayarlarında
Yeni ayarla rdr2 benchmark average 108 iken eski oyun içindeki dlss ile 112 aldımbende gözükmüyor black ops 6 ayarlarında
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
NVIDIA APP v11.0.5.238 güncellendi, ikinci görseldeki gibi beta tikini açmanız gerekiyor.
Artık tek tıkla bütün DLSS destekli oyunları DLSS4 en son sürümüyle oynayabilirsiniz, 7-8 yıl önceki oyunlarda bile çalışıyor denendi.
Patch Notes okumak isteyene reddit linkini bırakıyorum
4 fps için yeni modeli kullanmaya değer, dediğim gibi dlss4 performans modu = dlss3 kalite modu görüntü kalitesi bakımından.Yeni ayarla rdr2 benchmark average 108 iken eski oyun içindeki dlss ile 112 aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisini kullanmam mantıklı olur ?
4 fps için yeni modeli kullanmaya değer, dediğim gibi dlss4 performans modu = dlss3 kalite modu görüntü kalitesi bakımından.
Rdr2'de grafik ayarlarım nvidia app ile optimize. Her şey max ama taa keskinliği %30 oranında falan bunu maxlamalı mıyım?Normal görüntü kalitesi çok daha iyi oluyor değer o kayba
DLSS4 açtığın için TAA devredışı kalır, DLSS sharpness ayarını ortaya getirRdr2'de grafik ayarlarım nvidia app ile optimize. Her şey max ama taa keskinliği %30 oranında falan bunu maxlamalı mıyım?
TAA açık bende değiştirebiliyorum. Farklılıkları test ederken oyunu da kapat aç yapmıştımDLSS4 açtığın için TAA devredışı kalır, DLSS sharpness ayarını ortaya getir