Neler Yeni

Nvidia CEO açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerim Efe Aygüner
Yazılımcılar cevaplasın! Sizce ilerde yapay zeka yazılım mühendislerinin mesleğini elinden alacak mı? Yapay zeka şu anda bile bazı meslekleri bitirmeye başladı. Bende ilerde yazılımcı olmak istiyorum ancak biraz kaygılıyım. Lütfen beni aydınlatın
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

Ekler

• 1709198810949.png
    1709198810949.png
    82.9 KB · Hit: 81

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Alihan YILMAZ
İleride yapay zekânın işlemci üretimine geçmesine çok az kaldı. Kurtulacağız Intel"den.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Evet bir çok küçük fonksiyonları artık AI sağolsun hızlıca yapıyoruz. Ama şuan için komplike kod bölümleri için hala zayıf. AI çok hızlı ilerliyor 3 4 yıla bu açıkda kapanır ve kod öğrenmenin bir anlamı yok dediği gibi.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Yazılımcılar cevaplasın! Sizce ilerde yapay zeka yazılım mühendislerinin mesleğini elinden alacak mı? Yapay zeka şu anda bile bazı meslekleri bitirmeye başladı. Bende ilerde yazılımcı olmak istiyorum ancak biraz kaygılıyım. Lütfen beni aydınlatın

.
2030'dan sonra gereksiz olur diye düşünüyorum.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bence sürekli aynı ve basit işleri yapan kişilerin işini elinden alabilir. İnsan yeni şeylere yapay zekadan çok daha kolay adapte olabiliyor, daha geniş açıdan bakabiliyor bence.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Alihan YILMAZ
Hatta CEO bile olabilir bu İA.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerim Efe Aygüner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siber güvenlik , Veri mühendisliği gibi mesleklerin biteceğini düşünmüyorum

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova
Yapay zeka belirli alanları bitirebilir fakat hiçbir zaman tamamen insan ihtiyacını karşılayabileceğini düşünmüyorum. Aynı zamanda her alanın en iyileri mesleklerini korumaya devam edecektir. Son olarak yapay zekaya yatırım yapan şirketlerden böyle açıklamaların gelmesinin doğal olduğunu düşünüyorum. Kendi vizyonları bu, bu kadar yatırım yaptıkları bir alanda iddialı olacaklardır.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro

.

İleride yapay zeka ekran kartı üretecek. Nvidia ekran kartı üretmeyi bıraksın

Edit: şaka bir yana ileride bu sistemleri hacklemek için kodlama ögrenmeliyiz.

Top Bottom