Neler Yeni

NVIDIA Control Panel Ayarları Gerekli Mi ?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Nvidia Control Panel ayarları gerekli mi ? Bir sürü video izledim bir sürü ayar çekiyorlar ben bu kadarının gereksiz olduğunu düşünüyorum 3-5 FPS için. Asla görüntü kalitesinden ödün vermek istemiyorum. Sadece 3D ayarlar içinden OpenGL ayarını ekran kartımı seçtim ve Phyx ayarını da aynı şekilde Ekran kartım olarak seçtim fakat bazı kaynaklar otomatikte kalmasını öneriyor. Başka yapmam gereken bir şey var mı ?
Güç yönetim modunu maksimum performans yapınca sanırım ekran kartı masaüstünde de yükte çalışıyor gereksiz yoran bir seçenek sanırım. Ayrıca Kalite Modu kalitede mi kalmalı yoksa Yüksek Performansa mı almalıyım farkı nedir ? NOT: Kaliteden asla ödün vermek istemiyorum

İyi forumlar...

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mert Güler
otomatikte kalması iyi bence , her oyunda sağlıklı çalışmayabiliyor yaptığınız ayarlar

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mert Güler
Mesela elden ring için bazı ayarları değiştirdim ama programa özel olarak değiştirmediğim için League of legends te bu ayarlardan etkilendi istemediğim şekilde çözünürlükler değişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama sana nvidia app programını öneririrm tüm oyunlar için oyuna ve sistemine özel otomatik optimizasyon sağlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,212
Üyeler
161,408
Son üye
Altnpck13
Top Bottom