FPS'yi düşürür ancak gecikmeyi baya azaltır. Böylece rakiplerinizi daha erken görmenize olanak sağlar. Rekabetçi oyunlarda tavsiye ederim.ne ıse yarıyor bunlar neden pek bırseyı yok
Aynı özellik AMD'de devar ama FPS'i çok fazla düşürmüyor. Nvidia'da da öyle mi bilmiyorum ama.Kanka 4 kere aynı konuyu açmışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
FPS'yi düşürür ancak gecikmeyi baya azaltır. Böylece rakiplerinizi daha erken görmenize olanak sağlar. Rekabetçi oyunlarda tavsiye ederim.
O ayarı sadece rekabetçi oyunlarda aç diğer oyunlarda pek bir faydasını göremezsinnvidia düşük gecikme oranı modunu acık veya ultrada kullandıgımda hassasıyetde bir agırlık oldugunu hıssedıyorum en cok ultrada hissedıyorum sızce bu ayarları acmam yararlımı ?
Değişiklik gösteriyor bende 10 15 düşürmüştüAynı özellik AMD'de devar ama FPS'i çok fazla düşürmüyor. Nvidia'da da öyle mi bilmiyorum ama.
AMD driver özelliğinde 5-6 FPS bazen düşürüyor bazen düşürmüyor. Şaşırdım sizde o kadar düşürmesine.Değişiklik gösteriyor bende 10 15 düşürmüştü
Bilmiyorum, arkadaki uyg. Dolayıda olablr.AMD driver özelliğinde 5-6 FPS bazen düşürüyor bazen düşürmüyor. Şaşırdım sizde o kadar düşürmesine.