Çözüldü✓ Nvidia Ekran Kartı ile G-Sync ve Free Sync Seçimi

Reaper

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
308
G-Sync donanımla beraber yirtilmalari önlüyor, Free Sync ise yazilimla beraber önlüyor diye biliyorum. Ekran kartı olarak RTX 2060'ım var. Acaba bu monitörün FreeSync Premium'u ile bir sorun yaşar mıyım?

Normalde aklımda böyle bir şey yoktu ancak bir arkadaşım G-Sync ile Nvidia, Free Sync ile de AMD tarafından ekran kartları kullanılması gerektiğini söyledi. Sizce bir sıkıntısı olur mu?

Almayı düşündüğüm monitör GIGABYTE G24F-2. Bir diğer model de Asus V249Q modeli. Sizce hangisini tercih etmeliyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekstra olarak devamlı 180hz overclocklu dursa monitör için bir sıkıntı olur mu ?

G-SYNC sadece FREE-SYNC'nin NVIDIA tarafından doğrulanmış halidir.
Yani temelde ikisi de aynıdır. Tek fark G-SYNC olanlar optimize ve kararlı bir şekilde çalıştığını doğruladığı anlamına geliyor.

Hocam şuanda G-syng dahili modüllü olan monitör üretimleri çok nadir. Günümüzde ki monitörlerin hemen hemen hepsi free-sync olarak üretilmekte. Nvidia kartınız var ise displayport kablosu ile bağladığınızda nvdia denetim masasından g-sync aktif edip kullanabiliyorsunuz.

Hocam şuanda G-syng dahili modüllü olan monitör üretimleri çok nadir. Günümüzde ki monitörlerin hemen hemen hepsi free-sync olarak üretilmekte. Nvidia kartınız var ise displayport kablosu ile bağladığınızda nvdia denetim masasından g-sync aktif edip kullanabiliyorsunuz.
Teşekkür ederim bilgi için. O zaman ben G24F-2'yi alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,038
Üyeler
186,287
Son üye
ustaoogway
Geri