Neler Yeni

G-Sync olmasa nvidia kartların amd den ne avantajı var?

MelihSak

80+
Reaksiyon skoru
24
Bütçe
99999999
arkadaşlar merak ettiğim konu g-sync hariç bir oyuncuya nvdia ekstra ne suna biliyor ekran kartları amd den pahalı saf güç de geri de bana ekstra yazılımları hariç nvidia broadcast gibi nvidia'nın tek ciddi avantajı g-sync gibi duruyor oda çok premium seviye deniyor diye diyorum free sync tarafı biraz daha kalitesiz diye biliyorum sizin fikriniz nedir?

Daha iyi AI ve render performansı, RT işleme ve DLSS 4 >= FSR 4 olması.
Tabii RX 9000 serisi ile farkın azaldığını söyleyebiliriz.

arkadaşlar merak ettiğim konu g-sync hariç bir oyuncuya nvdia ekstra ne suna biliyor ekran kartları amd den pahalı saf güç de geri de bana ekstra yazılımları hariç nvidia broadcast gibi nvidia'nın tek ciddi avantajı g-sync gibi duruyor oda çok premium seviye deniyor diye diyorum free sync tarafı biraz daha kalitesiz diye biliyorum sizin fikriniz nedir?
Donanım Destekleri (Oyuncular ve İçerik Üreticiler İçin):
DLSS: Yapay zeka destekli üstün performans artışı.
Reflex: Özellikle rekabetçi oyunlarda düşük gecikme.
Kapsamlı Sürücü Ayarları: Kullanıcılara detaylı kontrol imkanı.
Rakipsiz Encoder ve Decoder: Yayın ve video işleme için yüksek performans.
CUDA Çekirdekleri: Paralel işlemede lider ve rakipsiz (yapay zeka, bilimsel hesaplamalar vb.).
Hızlı Çipler: Video düzenleme ve 3D modelleme gibi profesyonel uygulamalarda yüksek performans.

Donanım Destekleri (Oyuncular ve İçerik Üreticiler İçin):
DLSS: Yapay zeka destekli üstün performans artışı.
Reflex: Özellikle rekabetçi oyunlarda düşük gecikme.
Kapsamlı Sürücü Ayarları: Kullanıcılara detaylı kontrol imkanı.
Rakipsiz Encoder ve Decoder: Yayın ve video işleme için yüksek performans.
CUDA Çekirdekleri: Paralel işlemede lider ve rakipsiz (yapay zeka, bilimsel hesaplamalar vb.).
Hızlı Çipler: Video düzenleme ve 3D modelleme gibi profesyonel uygulamalarda yüksek performans.
Oyun tarafı ile ilgilenecek olursak yazdıklarınız arasında 2 adet avantaj görüyorum sadece 1. Reflex özelliği 2. DLSS (AMD de fsr var evet biliyorum dlss daha iyi ama fsr da hızla güçleniyor diye biliyorum ve rekabetçi oyun oynayan kişiler için çok bir manası yok bu teknolojinin gecikme arttırıyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,665
Üyeler
173,231
Son üye
suddecik
Geri