SadeceSeyf
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bir şey abiSöylendiği şekilde değil.
Nasıl bir şey abiSöylendiği şekilde değil.
Zaten MSRP fiyatlarının altında, yeni seri gelince eski seriler biraz daha düşer ama öyle yüzlerce dolar mümkün değil.Nasıl bir şey abi
Nvidia tarafı hala üstünde diye biliyorum özellikle 3060 ve 3050 çok üstündeZaten MSRP fiyatlarının altında, yeni seri gelince eski seriler biraz daha düşer ama öyle yüzlerce dolar mümkün değil.
1-2 modeli öyle olabilir belki ama genele bakacak olursak daha ucuz.Nvidia tarafı hala üstünde diye biliyorum özellikle 3060 ve 3050 çok üstünde
İkinci elde de sert düşüş olureğer bu indirimler doğru ise diğer modellerinde otomatik olarak fiyatının düşmesi lazım.
3080ti ve üstündeki modeller haricinde hepsi msrpnin üzerinde %10 ile %30 arası1-2 modeli öyle olabilir belki ama genele bakacak olursak daha ucuz.
e haberde de daha altında olan modeller yazıyor zatenİkinci elde de sert düşüş olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
3080ti ve üstündeki modeller haricinde hepsi msrpnin üzerinde %10 ile %30 arası
Üretici bazında düşmesi genel bir düşüş yaşatır tabi biz yine dediğin gibi daha pahalıya alırız am şu an ki fiyatlardan düşük olur heraldeYurtdışında ucuza denk geliyor ama biz bu durumdan yararlanamıyoruz. Mesela Evga 3090 1200 dolardan satıldı ama Tr`ye getirince vergiler ile buradaki fiyatı buluyor, bir anlamı kalmıyor. O indirimler Avrupa`da ki Amerika`da ki adamları ilgilendiriyor, biz dr izliyoruz 1200 dolar`dan 3090 satılmasını.
12 gb 3080 ideal ozamanKanka 2k 4k kullanacağım yayın falan da olursa darboğaz olur ya
Kesinlikle ya amd yeni sattım almak istemiyorum. Yoksa 6800 XT alıp bakacağım yoluma da yok işte çok pahalı 3080ler12 gb 3080 ideal ozaman
Amd alma zaten ikinci el bakabilirsin. Vatandan 16k ya alınan 15k ya alınan 12gb tuf eva serisi kartlar doluydu ikinci elde acılmamış kutu. Daha temiz kartlarda var. Amd yi terk ettim yüzüm gülmedi rog 3080 aldım CW sorunlu çıktı değişim oldu gelen üründede var bir daha gönderdim bekliyorum çıldırmalık.Kesinlikle ya amd yeni sattım almak istemiyorum. Yoksa 6800 XT alıp bakacağım yoluma da yok işte çok pahalı 3080ler