Overclock yani hız aşırtma demekASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB GDDR6 128 Bit RGB LHR Ekran Kartı oc yazısı ne anlama gelmektedir?
Peki SC nedir ?Overclock yani Hız Aşırtma yapılabilir anlamına geliyor.
Arkadaşların dediği gibi hız aşırtma. Performansı %2 civarı daha iyiASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB GDDR6 128 Bit RGB LHR Ekran Kartı oc yazısı ne anlama gelmektedir?
O kadar olduğuna emin misin. Ben incelemede %2,3 diye hatırlıyorum. Biraz fazla dedin benceFabrika çıkışı hızlandırılmış gibi düşün. Standart 3050 den %10 civarı daha iyi performans alıyorsun.
oc yapılabilmesi için oc ibaresine gerek yoktur her ekran kartına oc yapabilirsin burdaki oc ibaresi fabrika çıkışlı oc olduğu anlamına gelirOverclock yani Hız Aşırtma yapılabilir anlamına geliyor.
Haklısın.Geçen youtube da normal vs ti performans farkı izlemiştim onunla karıştırdım.Arkadaşların dediği gibi hız aşırtma. Performansı %2 civarı daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar olduğuna emin misin. Ben incelemede %2,3 diye hatırlıyorum. Biraz fazla dedin bence
EVGA'nın bir modelinin ismi.Peki SC nedir ?
sc ve oc farkı ney ?Üretici firmanın kendi eklediği OC.
Kartın isminde OC olup olmaması önemli değil, karta yine OC yapılır.
ASUS DUAL RTX 3050 OC stok karta göre %3 daha yüksek Boost Clock'a sahip.
Alıntıyı görüntüle
EVGA'nın bir modelinin ismi.
sc model ismi asusta phonix dual tuf rog msida ventus gaming x gibi modelleri varsa evgada ve diğer ekran kartı üreticilerinin öyle model ayrımı varsc ve oc farkı ney ?