Nvidia g-sync açıldığında steamde ekran gidip geliyor

ardae0

80+
Reaksiyon skoru
2
Geçenlerde Lenovo G24-20 modelli bir monitör aldım FreeSync uyumlu fakat G-sync de destekliyor. Fakat ben G-SYNC özelliğini açtığımda steamde mağzada herhangi bir oyuna girdiğimde ekran bir süreliğine gidiyor sonra tekrar geliyor. Nvidia denetim masasından sadece tam ekrana almayı da denedim bir işe yaramadı. Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

hocam G-sync açıp 60hz yaptığımda da aynı sorunla karşılaştım G-sync kapatınca düzeldi. Bir de şunu fark ettim genel olarak G-sync açınca sanki bir bozulma oluyor mesela masaüstünde fare imlecinin peşinden bir tane daha fare imleci takip ediyormuş gibi gözüküyor 60hz yapınca daha belirgin 165hz'e çekince daha az belirgin oluyor fakat G-sync açık olduğu sürece var kapatınca gidiyor.
Hocam aklıma bir şey gelmiyor , DP kablosu veya Monitörde sorun olabilir mi sence ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1692634954586.png

Ayarlar benim gösterdiğim gibi mi ?

Hocam aklıma bir şey gelmiyor , DP kablosu veya Monitörde sorun olabilir mi sence ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Ayarlar benim gösterdiğim gibi mH
Hocam ayarlar tam olarak senin attığın gibi. Kablo veya monitörde problem olması ihtimalini ben de düşündüm açıkcası ama öyle bir şey olsa G-sync kapalıyken de bir problem olması gerekir diye düşünüyorum.

Geri