- Konu Sahibi Konu Sahibi
ne alakagt 840m den bir şey bekleme
ne alakagt 840m den bir şey bekleme
Ne alaka ?gt 840m den bir şey bekleme
kullandığım için bazı oyunlar da iyi oynatamiyordu gta 5 için laptop almiştim 840m 4gb satıcı güzel şekilde oynarsın dedi gel gör ki hüsranBuna asla anlam veremeyeceğim. Hangi mantıkla çalışmıyor. GT840m'den 10 yıl eski ekran kartları desteklerken neden bu desteklemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne alaka ?
satıcı bilmiyosa ilgilendirmez ben bu kartla 100 fps valorantta alıyorum gayet iyi bideğer ve eski kartlara göre gayet iyi bilmiyosan yorum yapmamanı öneririm ki bu geforce now pc si kötü olanlar için 100 liralık patates ekran kartının bile kaldırması gerekiyo bulut sistemi bukullandığım için bazı oyunlar da iyi oynatamiyordu gta 5 için laptop almiştim 840m 4gb satıcı güzel şekilde oynarsın dedi gel gör ki hüsran
ztn olayda o eski kartlar bile açarken bu niye açmıyorben macbook da oynayabiliyorum.sadece onboard ekran kartı var.sıkıntı da yaşamadımn.
laptopunuzda çift ekran kartı olması lazım.840m yerine onboard olabı kullanmayı deneyinztn olayda o eski kartlar bile açarken bu niye açmıyor
önemli olan niye bu seri açmyıolaptopunuzda çift ekran kartı olması lazım.840m yerine onboard olabı kullanmayı deneyin
zaten sorun gt800m serisindegt920m
i5 5200u
4gb 1600mhz ram
5 aydır geforcedeyim
840m i aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp deneseneönemli olan niye bu seri açmyıo
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten sorun gt800m serisinde
kankam ben ***** değilim biliyorum onboard kullanmayı önemli olan çok çok eski milattan kalma bi ekran kartı serisi değil neden açmıyor840m i aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp denesene
ne alakaEn az GTX serisi olması gerekiyor diye biliyorum.