NVIDIA güncelleme yaparken kapandı ve açılmıyor

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar NVIDIA güncellemesi gelmişti, boştayken yapayım dedim, başlattım ve bıraktım bilgisayarı. Geri döndüğümde PC yeniden açılıyordu, herhalde güncelleme bittiği için otomatik yeniden başlattı diye düşündüm ancak bir daha açılmadı. Güvenli modu açmak için gelişmiş seçenekler kısmına girmek istedim ancak "otomatik onarıma hazırlanıyor" yazısı geliyor ama girmiyor. Format atmadan nasıl açabilirim?

Arkadaşlar NVIDIA güncellemesi gelmişti, boştayken yapayım dedim, başlattım ve bıraktım bilgisayarı. Geri döndüğümde PC yeniden açılıyordu, herhalde güncelleme bittiği için otomatik yeniden başlattı diye düşündüm ancak bir daha açılmadı. Güvenli modu açmak için gelişmiş seçenekler kısmına girmek istedim ancak "otomatik onarıma hazırlanıyor" yazısı geliyor ama girmiyor. Format atmadan nasıl açabilirim?
Ekran Kartını Çıkar Tak Yap .

Ramleri Çıkartıp Tekrar Deneyebilirmisin Peki .

Biosa girmeyi denermisin

Bios pilini çıkarıp 5 dk bekleyin ve sonra tekrar takın. Görüntü gelmezse tekrar aynı işlemi yapın.

Hocam o zaman tek yol format gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,662
Üyeler
192,448
Son üye
Varagidelim
Geri