1721
80+ Bronze
hocam cs ve fifa oynuyom zaten niye gidip 13000000k işlemci alayım ki ? fifayı en üst ayarda oynasam nolur oynamasam nolurNiye hocam
hocam cs ve fifa oynuyom zaten niye gidip 13000000k işlemci alayım ki ? fifayı en üst ayarda oynasam nolur oynamasam nolurNiye hocam
Haklı bir söylemhocam cs ve fifa oynuyom zaten niye gidip 13000000k işlemci alayım ki ? fifayı en üst ayarda oynasam nolur oynamasam nolur
Hocam örnek olarak verdim TSMC ile anlaşabilir ancak çip konusunda zaten Asus ve msi tahminimce işlemci çıktığında anakart çıkartırHocam Intel ekran kartı işine girişti, rakip markalar ile anlaşması sizce ne kadar mantıklı?
Hocam Asus ve MSI hemen şak diye çıkaracağını sanmıyorum. Asus yerine ASRock çıkarabilir çünkü böyle büyük firmalar, daha işlemci konusunda toy bir firmayla anlaşma yapacağını sanmıyorum.Hocam örnek olarak verdim TSMC ile anlaşabilir ancak çip konusunda zaten Asus ve msi tahminimce işlemci çıktığında anakart çıkartır
Benimde tahminim bu yönde tabii ki şak üst seviye çıkarmaz ancak orta yada düşük segment çıkartır iki markada zamanla göreceğizHocam Asus ve MSI hemen şak diye çıkaracağını sanmıyorum. Asus yerine ASRock çıkarabilir çünkü böyle büyük firmalar, daha işlemci konusunda toy bir firmayla anlaşma yapacağını sanmıyorum.