Neler Yeni

NVİDİA İŞLEMCİ ÇIKARIYOR (İDDİA)!! HAZIR OL İNTEL ve AMD

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
İtx 1050 ti çıkar mı?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İşlemci konusunda Bence pek başarılı olamayacaklar.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Berk
Anaakart piyasası komple değişir işte bu haber harika umarım hepsi kartelleşmez.. tekellik kötüdür lakin kartelleşme daha beterdir...

The Semih

80+ Gold
Hocam zaten ben NVIDIA nın yakında CPU+GPU tek çipe koycağını düşünüyorum.

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,197
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Noluyor ya nvidia fan boyları işlemcileri satar beyler sahibindeni takipte kalin ucuzdan yapısın

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
ibrahim ahıskalı

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,197
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
intel ekran kartında ne kadar başardıysa nvidia da o kadar başarır bence
Zor herkesin alanı vardır adamlar ekran kartının ustası gidip işlemci üretirse gidipte inteli falan geçmesi zor bilgi ustalık Intel’de nvidia çok zor yada uzun sürer basarili olması

The Semih

80+ Gold
Çok ilginç ama baya güzel olur
Şaşırma hocam Apple bunu yapıyor zaten, Nvıdıa da tekel olmak istiyor artık çünkü CPU gücü baya kısıtlıyor firmayı, İntel 14. seride çuvalladı 350W işlemci çıkarmışlar sence böyle bir karar alması normal değil mi. AMD nin eline bakacak değil zaten sende biliyorsun.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
intel ekran kartında ne kadar başardıysa nvidia da o kadar başarır bence
Intel daha toy, gidecek çok yolu var. Nvidia işlemci konusunda AMD ve Intel ile hiç bir zaman boy ölçüşemez. Yukarıda dendiği gibi GPU+CPU işine girişebilirler fakat böyle bir şey olursa kendi işlemcileri değil Intel veya AMD ile işbirliğine gidip, atıyorum 7950x3d içine 4080 gücünde gpu koyabilirler. (bence bu Nvidia açısından saçma olur)

BabaVoss7

80+ Silver
hım nvidia daha da pahalı olacak diye yorumladım aslngasl

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Zor herkesin alanı vardır adamlar ekran kartının ustası gidip işlemci üretirse gidipte inteli falan geçmesi zor bilgi ustalık Intel’de nvidia çok zor yada uzun sürer basarili olması
Amd her iki kulvarda da tutunabildi fakat ekran kartı konusunda Nvidia ile yarışamayacağını anlayıp sonra ki nesilde giriş orta segmente kart çıkaracaklarını söylediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci ekran kartından çok daha zor hem. Şimdi gideceksin markalar ile anlaşıp işlemcine uygun sokete sahip anakart modelleri çıkartacaksın, hem çok zahmetli hemde aşırı uzun sürecek bir şey. Intel bile ekran kartına uygun sadece ASRock ile anlaşabildi diye biliyorum. Markalara önce çıkardığı ürünle güven aşılamasıda gerek.

Top Bottom