TahaCel
80+ Platinum
Dahası
rtx 2060 Der susarım :dDSKOGS
+Çok garip bir ikileme.
İleriye dönük bakarsak 3050 derdim. Şu an saf güç olarak 6600 iyi olsa da ileride her 2 kartın da yetemeyeceği konumda 3050 DLSS ile fark atabilir. Halihazırda NVIDIA DLSS için yapay zekayı yeterince geliştirmiş durumda, yazılımsal upscale de bir yere kadar gider.
Mining yaparak zararı azaltın.Şuan kullanmakta olduğum kart olan 6600ü seçerdim. Tekrar alacak olsam yine bu kartı seçerdim. 6000 serisinde eski AMD sorunları kalmamış. Daha 1 kere bile tık etmedi. Her ne kadar geçen ay 7900den almış olmanın verdiği üzüntü olsada bi tık. Malum şuan aynı fiyata XT modeli alınıyor.
3050 çok temiz gb farkı olmadıktan sonra 3050 hem dlss hemde rtx ile öne geçiyor kesinlikle 3050Değerli dostlarım herkesin şıklardan tercihini işaretleyip neden bu şekilde tercih yaptığını yorumlarda kısa ve öz olarak belirtmesini istiyorum.
Lütfen yorumlarda konu ile alakasız yorum yazmayınız.
Aylık getirisi ne kadar olur ki? Geceleri açık bırakabileceğim bir oda da durmuyor bilgisayar o yüzden gündüz 10-12saat bırakabilirim o şekilde. Ortalama 250-300 TL arası elektrik geliyor eve. Bu şekilde çalışsa faturayı ne kadar etkiler acaba.Mining yaparak zararı azaltın.