NVİDİA RTX 3070 ( STOK )

Kadir_1987

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,683
Kart çıkış tarihi Ekim sonu olarak ertelenmişti ve şuanda internet de cihazın görüntüsü ve haberleri dışın da hiçbir kaynak ya da satan site yok olsa da stok yok...Bunun sebepleri nelerdir ya da ne zaman stoklara girer Vs. Vs. ???

Kart çıkış tarihi Ekim sonu olarak ertelenmişti ve şuanda internet de cihazın görüntüsü ve haberleri dışın da hiçbir kaynak ya da satan site yok olsa da stok yok...Bunun sebepleri nelerdir ya da ne zaman stoklara girer Vs. Vs. ???
nasıl yok ya alanlar nasıl alıyor daha sabah gödüm birisi 6299tl ye 3070 bulmuştu

Neredeyse tüm modelleri stokta? Akakce.com'a gir RTX 3070 yaz en düşük fiyatı seç zibilyon kart var. Millet düşük yıldız vermiş pahalı çıktığı için bu arada. Kartların sorunu yok.

Bu fiyatta stoklar olsa da yok hükmündedir.
500 dolarlık ürüne 7-8K değil 6200 lira bile çok.
800+ dolarlık 2080 Super Rog Strix'i Vatan 6350 liraya, 700+ dolarlık Dual modelini de 5600'e satabiliyorsa, 500 dolarlık 3070 7-8K bence vermemek gerek.
Soruya gelirsek Nvidia kartları erken çıkarttı ellerinde yeterli Stok yok olanı da karaborsacılara kaptırdı, ortada mal gibi kaldı. Bahane olarak da arz değil talep fazla diye insanları ***** yerine koyarak açıklama yaptı. Artık arkasında belli plan mı var yoksa salaklıklarından mı böyle yaptı Allah bilir.
Stoklar 2021' de düzelecek diye açıklama yaptılar. 2021'de stoklarla beraber fiyatlar da revize edilir, 500 dolarlık ürünü 7-8'e değil 4.5K'lara alabileceğiz, şuanki kurla o zaman dolar 9 olursa 5K' ya alırız, tabi Nvidia sözünde durursa. Yoksa şuan 7-8K' lık ürün 10-15 görür.
Zaten AMD' de bu açığı görünce Big Navi'yi patlattı ki kendisi bu boşluktan yararlanmak için.
Benim görüşüm beklemekten yana ki bende 3080 ya da Ti modelini alacağım, hatta sipariş geçtim 6600' TL' ye Amazondan ama Stok yok diye iptal ettiler maalesef.

nasıl yok ya alanlar nasıl alıyor daha sabah gödüm birisi 6299tl ye 3070 bulmuştu
....BAHSETTİĞİM CİHAZ BU BEYLER....
20201112_211531.jpg

bu satılmıcak
Sarı çizmeli mehmet ağa..Sebebi ve nedeni nedir ? Biliyormusun..Rica etsem paylaşırmısın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O bahsettiğin cihaz dünyada hiçbir yerde yok
Ağlayacam yaww :( :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Founders edition lansmana özel ?
Peki bu cihazin iç donanımının aynısı olan cihaz varmı varsa da hangisi ?

Geri