NVİDİA RTX 3070 ( STOK )

bir şey bilmediğin gibi bana da bir şey öğretemeyeceğin aşikar güzel kardeşim , Türkiyede yaşıyoruz , kartlar yeni çıktı 500 dolardan stoğa adam onu kafadan vergiyle zaten minimum 6 bine getirdi. gelmişsin 2080 superden örnek vermişsin adam onu stoklarına kattığında zaten 800 dolar verse bile dolar 5 - 6 - 7 lirayken aldığı için sorun yok adam zarar etmemek adına 2000 serisini eritiyor elinde kalmasın 3000 serisi ucuz çıktı zaten diye. Üslubunu biraz daha düzeltirsen adam olur senden :) iyi forumlar dilerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu Türkiye'den alamazsın hocam gelmiyor maalesef. Yurt dışından belki getirebilirsin çok istiyorsan paraya kıyıp.
Peki bu cihazın muaddili hangisi yani hangi model ve marka dostum ?

Peki bu cihazın muaddili hangisi yani hangi model ve marka dostum ?
Yani muadil derken içindeki çip aynı. Sadece markalar kendine göre tasarım yapıp piyasaya sürüyor. Soğutma modelleri farklı çift fan , 3 fan vs.. msi da gaming x iyidir mesela , Yada sonunda OC ibaresi olanlar fabrika çıkışlı , gpu frekansı yüksektir, muadili değil daha iyisidir.

Kart çıkış tarihi Ekim sonu olarak ertelenmişti ve şuanda internet de cihazın görüntüsü ve haberleri dışın da hiçbir kaynak ya da satan site yok olsa da stok yok...Bunun sebepleri nelerdir ya da ne zaman stoklara girer Vs. Vs. ???
Nası yok?

Geri