Neler Yeni

Nvidia, RTX 3080 Ti ve RTX 3070 Ti planlıyor

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Nvidia RTX diyor AMD RX diyor. Mantık aynı. 6800 ve 6800XT var. Bunu ise RTX 3070 ve 3070 Super gibi düşünebilirsin.
onu diyorum bende zaten ama her şekilde önde işte nvidia amd çok daha farklı şeyler yapmalı işlemci tarafında eyvallah çok başarılı fakat burda da başarılı olması için farklı bişeyler yapması lazım rx 5600 yok mesela masaüstünde rx 5500 yok bunları diyom ben hep xt modelleri var sadece rx 5700 var

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
adamlar manyak akili
Akıllı olduklarını pek sanmıyorum.
Cesaret edip fiyatlandırmayı rakibini beklemeden, yüksek bir şekilde sundular ve düşünceleri AMD'nin daha iyi bir kart yapabileceğine inanmamaları idi.
Ti versiyonları geldiğinde tüm kartların fiyatında indirim yapmak zorunda kalacak ya da piyasayı AMD'nin eline verecek.
Aşırı gereksiz fiyatlandırma yapması, başlangıçtaki kart üreticileri sebebiyle oluşan güç sorunu maalesef Nvidia'nın elinde patlayacak gibi duruyor.

AMD'ye gelirsek; İşlemci konusunda uzun zaman sonra ilk kez Intel'in önüne geçti ve fiyatlandırmayı Intel'den daha yüksek yaptı. Bu da insanın aklına "Neden ekran kartı konusunda aynısını yapmıyor?" "Neden GPU konusunda geçtiği halde aşırı düşük fiyatlandırma yapıyor?" gibi soruları getiriyor. Bu soruların net bir cevabı olmadığı için de aklıma; Ray Tracing işlemesinin başlangıçta sorunlu olacağını, DLSS gibi yapay zeka tabanlı bir Super Sampling denemesinin ağır şekilde DLSS'e göre geri olmasını veya bildiğimiz AMD'nin sürücü sorunlarının tekrardan baş göstereceğini getiriyor.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
rekabet coşsun bakayım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Cesaret edip fiyatlandırmayı rakibini beklemeden, yüksek bir şekilde sundular ve düşünceleri AMD'nin daha iyi bir kart yapabileceğine inanmamaları idi.
Ti versiyonları geldiğinde tüm kartların fiyatında indirim yapmak zorunda kalacak ya da piyasayı AMD'nin eline verecek.
Aşırı gereksiz fiyatlandırma yapması, başlangıçtaki kart üreticileri sebebiyle oluşan güç sorunu maalesef Nvidia'nın elinde patlayacak gibi duruyor.

AMD'ye gelirsek; İşlemci konusunda uzun zaman sonra ilk kez Intel'in önüne geçti ve fiyatlandırmayı Intel'den daha yüksek yaptı. Bu da insanın aklına "Neden ekran kartı konusunda aynısını yapmıyor?" "Neden GPU konusunda geçtiği halde aşırı düşük fiyatlandırma yapıyor?" gibi soruları getiriyor. Bu soruların net bir cevabı olmadığı için de aklıma; Ray Tracing işlemesinin başlangıçta sorunlu olacağını, DLSS gibi yapay zeka tabanlı bir Super Sampling denemesinin ağır şekilde DLSS'e göre geri olmasını veya bildiğimiz AMD'nin sürücü sorunlarının tekrardan baş göstereceğini getiriyor.
TDP olarak bile önündeler rakibinin.

T.P.G.

80+ Titanium

Akıllılar ama biraz egolular :)

AMD'yi küçük gördüler ben dahil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom