Neler Yeni

NVIDIA RTX 40 SUPER Serisi Türkiye Fiyatları ve Özellikleri

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Safa Beytullah kalaycı
@Abdullah Hacıgül bu konuda bilgine ihtiyacımız var dört gözle Seni bekliyoruz ve güzellikler bekliyoruz senden 4070 süper li bir sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sence süper için kaç watt psu gerekli olur ve şuanda 4070ti için kaç watt psu önerirsin?
TDP değeri normal 4070 den daha düşük olacakmış

Ama rog da bana kalırsa çok yakışıklı bir kart ve piyasası olan bir ürün rog serileri
Çok yakışıklı ama bütçe meselesi

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Yusuf Kaplan
@Abdullah Hacıgül bu konuda bilgine ihtiyacımız var dört gözle Seni bekliyoruz ve güzellikler bekliyoruz senden 4070 süper li bir sistem

TDP değeri normal 4070 den daha düşük olacakmış

Çok yakışıklı ama bütçe meselesi
O zaman iyi. Benim psu kaldırır bunu diye düşünüyorum. 4070ti süper fiyatlarına bakalım. Uygun gelirse alırım. Yoksa 4070ti veya 4070 süper.

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
mert
Rtx 5060 bekliyoruz 12 gb

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Evet arkadaşlar fiyatlar belli oldu

Yeni ekran kartlarının özelliklerini hemen aşağıda listeleyeceğiz ama önce Türkiye fiyatlarına bir bakış atalım istiyorum. Fiyatı ilk dikkat çeken modeller NVIDIA RTX 4070 SUPER serisi. 4080 ile karşılaştırıldığı zaman, biraz daha uygun fiyatlı bir alternatif olarak sunulacak serinin başlangıç fiyatı 22.499 TL olarak duyuruldu. Söz konusu seri 17 Ocak tarihinde satışa çıkmış olacak.

Temel modelin dışına çıkarsak RTX 4070 Ti SUPER ile karşılaşıyoruz. Bu modelde de 29.999 TL gibi bir başlangıç fiyatı var. Satışlar ise 24 Ocak tarihinde başlayacak. Tabii ki açıklanan bu fiyatlar NVIDIA tarafından açıklanan tavsiye edilen başlangıç fiyatı.

NVIDIA RTX 40 SUPER Serisi Türkiye Fiyatları

Son kullanıcıya ulaşan ekran kartı modellerinde fiyat açısından durum biraz daha değişiklik gösterebiliyor. Zira araya 3.parti iş ortakları giriyor ve son kullanıcıların ulaştığı ekran kartları bu iş ortakları tarafından üretilen modeller oluyor.

Yeni RTX 4070 SUPER modelleri fiyat durumu bu. Şimdi biraz daha üst bir seviyeye geçelim ve RTX 4080 SUPER için açıklanan fiyatları değerlendirelim. NVIDIA RTX 4080 SUPER, 37,499 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Söz konusu ekran kartları, ay sonunda yani 31 Ocak tarihinde piyasadaki yerini almış olacak.

Artık kullanıcılara ulaşacak olan ekran kartlarında nasıl fiyatlar olacak orasını kartlar satışa çıktığı zaman göreceğiz. NVIDIA RTX 40 SUPER Türkiye fiyatları bu şekilde. Merak edenler için kartların teknik özelliklerini de hemen aşağı ekliyoruz.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Evet arkadaşlar fiyatlar belli oldu

Yeni ekran kartlarının özelliklerini hemen aşağıda listeleyeceğiz ama önce Türkiye fiyatlarına bir bakış atalım istiyorum. Fiyatı ilk dikkat çeken modeller NVIDIA RTX 4070 SUPER serisi. 4080 ile karşılaştırıldığı zaman, biraz daha uygun fiyatlı bir alternatif olarak sunulacak serinin başlangıç fiyatı 22.499 TL olarak duyuruldu. Söz konusu seri 17 Ocak tarihinde satışa çıkmış olacak.

Temel modelin dışına çıkarsak RTX 4070 Ti SUPER ile karşılaşıyoruz. Bu modelde de 29.999 TL gibi bir başlangıç fiyatı var. Satışlar ise 24 Ocak tarihinde başlayacak. Tabii ki açıklanan bu fiyatlar NVIDIA tarafından açıklanan tavsiye edilen başlangıç fiyatı.

Son kullanıcıya ulaşan ekran kartı modellerinde fiyat açısından durum biraz daha değişiklik gösterebiliyor. Zira araya 3.parti iş ortakları giriyor ve son kullanıcıların ulaştığı ekran kartları bu iş ortakları tarafından üretilen modeller oluyor.

Yeni RTX 4070 SUPER modelleri fiyat durumu bu. Şimdi biraz daha üst bir seviyeye geçelim ve RTX 4080 SUPER için açıklanan fiyatları değerlendirelim. NVIDIA RTX 4080 SUPER, 37,499 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Söz konusu ekran kartları, ay sonunda yani 31 Ocak tarihinde piyasadaki yerini almış olacak.

Artık kullanıcılara ulaşacak olan ekran kartlarında nasıl fiyatlar olacak orasını kartlar satışa çıktığı zaman göreceğiz. NVIDIA RTX 40 SUPER Türkiye fiyatları bu şekilde. Merak edenler için kartların teknik özelliklerini de hemen aşağı ekliyoruz.
4070 yerine super alınır gibi duruyor hazırda 4070 sistem arıyordum superi bekliyim en iyisi 7500fli bi sistem baya götürür gibi beni

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Safa Beytullah kalaycı
4070 yerine super alınır gibi duruyor hazırda 4070 sistem arıyordum superi bekliyim en iyisi 7500fli bi sistem baya götürür gibi beni
30 k ya güzel bir şeyler yapsalar tadından yenmez

asko56

80+ Silver
sence şuan 4090 almak mı yoksa 4080 super i çıktığı gibi almak mı?
4090 içinde güç kaynagından tut anakartına her parçana yatırım yapman lazım bir kablodan bile yanabiliyor 4090

normal oyuncu için 4080 süper alıp geçmesi avantajlı artık süper ile birlikte 4070-4070ti ve 4080 artık üretimi olmayacak

siz sistemi kendiniz toplayın o araya kadar ürünlere genel bir zam gelir ülke ülke degil sadece iş ekran kartına kalsın ryzen 7600 üzerindne sistemi topla ekran kartsız

Top Bottom