Arkadaşlar Nvidia RTX 4070 veya 4070 Super alacağım şimdi kasamın diğer tüm parçaları geldi bir tek ekran kartım kaldı. Sizden ricam peşin fiyatına faizsiz taksitle alabileceğim linkler bekliyorum. Yardımcı olun lütfen.
İstediğim her parçayı teker teker hem taksitle hemde bir yerlerden kısmadan aldım her parçadan çok memnunum açıkçası, bir tek ekran kartım kaldı.tek tek almak çok pahalıya denk gelıyor keşke hazır alsaydınız
ne kadar tuttu ve hangı parçalarBirde ankarada bildiğiniz bilgisayarcı mağaza varsa önerilere açığım hemen gidip elden de alabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstediğim her parçayı teker teker hem taksitle hemde bir yerlerden kısmadan aldım her parçadan çok memnunum açıkçası, bir tek ekran kartım kaldı.
yanlış, kampanyaları takip ederek aldıysa daha uyguna gelir, hatta taksitle de almış oluyor hepsi burada amazon 3/6/9 ay pesin fiyatına taksit yapıyor hazir sistemi kim nerden peşin fiyatına taksitle almıştek tek almak çok pahalıya denk gelıyor keşke hazır alsaydınız
yapıkredi world kredi kartına 9 ay peşin, diğer bankalara 6 ay peşin fiyatına taksit.Arkadaşlar Nvidia RTX 4070 veya 4070 Super alacağım şimdi kasamın diğer tüm parçaları geldi bir tek ekran kartım kaldı. Sizden ricam peşin fiyatına faizsiz taksitle alabileceğim linkler bekliyorum. Yardımcı olun lütfen.
https://www.teknobiyotik.com/galax-...ti-47som7md9psu-galg.html?ref=akakce&v=1.58.1 güzel indirim var hocam bir bakın derimArkadaşlar Nvidia RTX 4070 veya 4070 Super alacağım şimdi kasamın diğer tüm parçaları geldi bir tek ekran kartım kaldı. Sizden ricam peşin fiyatına faizsiz taksitle alabileceğim linkler bekliyorum. Yardımcı olun lütfen.
Arkadaşlar Nvidia RTX 4070 veya 4070 Super alacağım şimdi kasamın diğer tüm parçaları geldi bir tek ekran kartım kaldı. Sizden ricam peşin fiyatına faizsiz taksitle alabileceğim linkler bekliyorum. Yardımcı olun lütfen.
Taksit işi süper burada ama 30.600₺ burası da pahalı birazyapıkredi world kredi kartına 9 ay peşin, diğer bankalara 6 ay peşin fiyatına taksit.
Bunda da taksit yapınca 4500₺ fiyat artışı oluyor yoksa süper uygun model peşin fiyatına taksit yapsalar hiç düşünmeden alırım bunuhttps://www.teknobiyotik.com/galax-...ti-47som7md9psu-galg.html?ref=akakce&v=1.58.1 güzel indirim var hocam bir bakın derim
Bunda taksit yapıyorum 8000₺ ona gidiyor fenaGALAX GeForce RTX 4070 SUPER EX Gamer 1-Click OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MD7JBK) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 SUPER ile süper güçlü oyun ve yaratıcılık için gerekli donanıma sahip olun.www.gaming.gen.tr
Soğutması oldukça iyidir 3 fanlı bir modeli bu fiyatlara edinebilirsiniz.
Diğer parçalarını merak ettim. Paylaşabilir misin rica etsem, bende senin gibi düşünerek tek tek topladım. 2020 martta başladım. 3 işlemci iki anakart 3 ekran kartı 2 psu değiştirdim. Şu anda son hali alttaki imzamda mevcut.stediğim her parçayı teker teker hem taksitle hemde bir yerlerden kısmadan aldım her parçadan çok memnunum açıkçası
asus tufu kaça aldın dostumDiğer parçalarını merak ettim. Paylaşabilir misin rica etsem, bende senin gibi düşünerek tek tek topladım. 2020 martta başladım. 3 işlemci iki anakart 3 ekran kartı 2 psu değiştirdim. Şu anda son hali alttaki imzamda mevcut.
ASUS TUF RTX 4070 SUPER aldım bende. TUF öneririm biraz pahalı ama 4070 super'lerin arasında bence marka ve soğutma olarak en iyisi.
N11 de vade farksız 5 taksite kadar yapıyordu oradan almıştım. QP satıcısı güvenilir olduğundan aldım yoksa N11 genelde tercih etmem bu kadar pahalı ürünlerde.
Amazon vade farksız 6 taksite kadar yapıyor.
Hepsiburada da varsa 3 ay sonra öde kampanyasından yararlanabilirsin.
Ben aldığımda 33.205.asus tufu kaça aldın dostum
dostum çok pahalı değil mi yaBen aldığımda 33.205.
Vade farksız 5 taksit N11 sayesinde.
Amazon vade farksız 6 taksit yapıyor.
https://www.akakce.com/ekran-karti/...ng-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,520986549.html
Alıntıyı görüntüle