yani biz nokia 6600 'da izlediğimiz efsane videoları 4k izleyebileceğiz hmmm ...480p videoları hd yapıyo 4k monitör varsa 4k izliyosun
yani biz nokia 6600 'da izlediğimiz efsane videoları 4k izleyebileceğiz hmmm ...
gerçi 4 k monitör alacak paramız olsa 480 p izlemeye çalışmazdık sanırım . evdeki tüplü monitör bunu beğenmedi
Elektrik şirketleriyle anlaşmışlar diye yorumladım.Az önce 3090 ile denedim, kart video izlerken 150 watt çekiyor ve kalite de pek bi fark olmuyor.
aMd daha iyi nvidia çöP mORuK !!!!??????Ben şu an deniyorum, video daha da kötü oldu Hani bi 6-7 yıl önce çakma Çin malı telefon alırdınız sözde 1080P video çekerdiya ama yağlı boya gibi olurdu aynen öyle şu an
gül gül öldüm :ASD:SAElektrik şirketleriyle anlaşmışlar diye yorumladım.
bu arada harbiden 1080 p değil soldaki video 720p bile olmayabilir dümen yapmışlarNvidia yine AMD'yi bayıltıcak bir özelliğini kullanımına açtı Kulağıma gelmeye başladı o söylemler abi saf güçte AMD daha iyi abi, abi daha ucuz abi, neyse dediğim gibi Nvidia yine kendiyle yarışmaya devam ediyor. Zamanında ntel'in yaptığı gibi kendini kısıtlayıp durmasa da arada bir vanadan bir şeyler damlatıyor
Kaynak;
- AI ve RTX Tensör çekirdekleri kullanılır.
- Chrome veya Edge çalışıyor şu an. (En güncel sürümlerde olduğuna emin olun)
- 531.14 sürüm ile VSR kullanılabilir.
- RTX 40 and 30 serilerinde aktif şu an.
Çeviri;
NVIDIA, yeni RTX Video Süper Çözünürlüğü sayesinde videoları daha net ve daha keskin hale getiriyor.
360p falan demin baktım 480p videoda o kadar bulanık değilbu arada harbiden 1080 p değil soldaki video 720p bile olmayabilir dümen yapmışlar
nvidia balon360p falan demin baktım 480p videoda o kadar bulanık değil