Bu sürücüyü yükleyeceksiniz.Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
www.nvidia.com.tr
NE?GT 730 bakımı yaptığımda 64 Bit windows desteği olmadığını öğrendim
GT 730 bakımı yaptığımda 64 Bit windows desteği olmadığını öğrendim.32 Bit 391.35 sürümünü yüklemeniz gerekiyor.
Olacak hocam rahat olun.
Dostum boş muhabbet yapma kartın desteklediği son Driver 391.35 Ufak bir araştırmayla öğrenebilirsin.İnanılmaz... GT730'un 64 bit desteklemediği halde adamların driver yapması saçma dimi . Nvidia mühendisleri halt etmiş hocam haklısınız
böle olmasindan biktim hocam şöle aynı güçte olsun ama bana bu sorunlarGT 730 bakımı yaptığımda 64 Bit windows desteği olmadığını öğrendim.32 Bit 391.35 sürümünü yüklemeniz gerekiyor.
Olacak hocam rahat olun.
yok onlarla alakası gt 730 iki versiyonllu bu gddr5 olanıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
NE?
Alıntıyı görüntüle
İnanılmaz... GT730'un 64 bit desteklemediği halde adamların driver yapması saçma dimi . Nvidia mühendisleri halt etmiş hocam haklısınız
Aynen fark ettim. İnanılmaz saçmaböle olmasindan biktim hocam şöle aynı güçte olsun ama bana bu sorunlar
yok onlarla alakası gt 730 iki versiyonllu bu gddr5 olanıdır
size bişey söylicem olmadi Driver 391.35 sürümüde aynı hatayı verdi windowsun bu sürümüyle uyumlu değil diye hata verdi ama garip olanı
güvenli modta c++ 2019 kaldırılamazdiye hata verdi
eski sürümlerden denicem artıkO sürüm sorunsuz ve GT 730'un son sürümü.Başka bir sorun olabilir bilemiyorum.
Çözüldü: GT 730 "Windows'un bu sürümüyle uyumlu değil" hatası
Yakın zamanda bilgisayarımı Windows 7'den Windows 10'a geçirdim. İlk iş olarak ekran kartı sürücümü güncellemek istedim fakat NVIDIA'nın sitesinde arattığım sürücüyü indirdiğimde birçok kez bu sürümle uyumlu değil hatası aldım, daha sonra GeForce Experience indirdim orada karşıma sürücülerin...www.technopat.net