sorun yok su anda arkadasımda en azından sorun cıkmadı zaten nvıdıa drıverlarda sorun cıkmıyor genel olarak geldıgı an guncellemek faydalıiyi ve stagbil calısıyormu yoksa eskileri gibi hataları varmı ona göre indiricem cunku oyunlarda fps düşürüyor driver güncellememek
cıkmıyormu güldürme beni driver yüzünden 2 hafta önce bilgisayar format attım anca öyle çözebildim sorunlu nvidianın son driverları bilen birisi yazsın lütfen sorunlumu sorunsuzmusorun yok su anda arkadasımda en azından sorun cıkmadı zaten nvıdıa drıverlarda sorun cıkmıyor genel olarak geldıgı an guncellemek faydalı
4070 kulanıyorum bi sorun yok şuanlık dostum stabilcıkmıyormu güldürme beni driver yüzünden 2 hafta önce bilgisayar format attım anca öyle çözebildim sorunlu nvidianın son driverları bilen birisi yazsın lütfen sorunlumu sorunsuzmu
yan pc de 3060 var zerre sıkıntı yasanmadı hocam.cıkmıyormu güldürme beni driver yüzünden 2 hafta önce bilgisayar format attım anca öyle çözebildim sorunlu nvidianın son driverları bilen birisi yazsın lütfen sorunlumu sorunsuzmu
Ksrttan karta değişiyor kart modelin ne ona göre yardımcı olalımiyi ve stagbil calısıyormu yoksa eskileri gibi hataları varmı ona göre indiricem cunku oyunlarda fps düşürüyor driver güncellememek
koçum kaç tane koçun var benim gibi kardeş hayırdırdriver atmak bu kadar önemli bi olay değil, sorunsuz kullanıyorsan şuan bekleyebilirsin acele etmene gerek yok telaşlıysan koçum
Evet biliyorum geldiği gün direk kurdum hiçbir performansta bir bozukluk olmadı dostumson driverdan bahsediyorum hani sürüm 556.12 olan
Bende öyle bi problem yoktu hangi kartı kulanıyorsunuz?hala anında yeniden oynatma bozuk düzeltmemişler