Nalburda bulamazssın, ince iş için olması lazımonun boyutunda bulamadım kaçtane nalbuur gezdim bugun
Saatçi tornavidası işini görür mü acaba?Nalburda bulamazssın, ince iş için olması lazım
GörebilirSaatçi tornavidası işini görür mü acaba?
nereden bulabilirim knkmNalburda bulamazssın, ince iş için olması lazım
bilmiyorum onu nereden bulabilirim denemekten zarar gelmez fiyatıda pahalı değildir sanırımSaatçi tornavidası işini görür mü acaba?
Nereden bulabileceğin hakkında bir fikrim yok maalesef.nereden bulabilirim knkm
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum onu nereden bulabilirim denemekten zarar gelmez fiyatıda pahalı değildir sanırım
Hocam evde eğer penseniz varsa çapı vidadaki girintiye uygun olan bitane tel alın, 10 cm fazlasıyla yeterli olur, teli L şeklinde bükün ve bir ucunu penseyle kesin kestiğiniz kısım pensenin kesme presibinden dolayı düz uçlu tornavidaya benzeyecektir, böyle şansınızı deneyin muhtemelen işinizi görecektir.nereden bulabilirim knkm
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum onu nereden bulabilirim denemekten zarar gelmez fiyatıda pahalı değildir sanırım
Denedinizmi hocam?tamamdır teşekkür ederim yinede inşallah sökerim sinirime dokunuyor
Tamam hocam, haber bekliyorum, rica ederimyarın gündüz denerim akşam oldu teşekkür ederim yardımınız için