NWİDİA OYUNU KENDİ KENDİNE OPTİMİZE EDİYOR

özöz

80+
Reaksiyon skoru
3
2.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ARKADAŞLAR OYNADIĞIM RAİNBOW OYUNUNDA AYARI PERFONMASA ÇEKMEME RAĞMEN BİR KAÇ DK SONRA NWİDİA KENDİ KENDİNE OPTİMİZE EDİP KALİTEYE ÇEKİYOR BUDA OYUNDA FPS DÜŞÜŞÜNE SEBEP VERİYO BUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ VARMIDIR

Ekler

• 1.png
    1.png
    865.8 KB · Hit: 36
Tabi ki, yine aynı pencerede sağ üste kullanıcı adınızın yanında ayarlar çarkına basın, solda ki sekmelerden oyunlar ve uygulamaları seçin, otomatik olarak optimize et kutucuğundaki tik işaretini kaldırın, bu kadar.

Tabi ki, yine aynı pencerede sağ üste kullanıcı adınızın yanında ayarlar çarkına basın, solda ki sekmelerden oyunlar ve uygulamaları seçin, otomatik olarak optimize et kutucuğundaki tik işaretini kaldırın, bu kadar.
hocam denedim yine aynı kendi kendine optimize ediyor

Nvidia mevcut donanımınıza göre optimum ayarları kendisi yapıyor ama bunu değiştirebiliyorsunuz. 2. attığınız görseldeki özel ayar çubuğunu performansa doğru yaklaştırıp uygula derseniz yeni optimum ayarı bu ayar oluyor. Yalnız çok sağlıklı çalışan bir uygulama değil, bazı oyunlarda sıkıntılar yaşatabiliyor. Anladığım kadarıyla siz ayarı yapıyorsunuz ama kendi kendine yine eski ayarına mı dönüyor? Diğer oyunlarda nasıl? Uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz, ama dediğim gibi uygulamada da hatalar var.

anladım hocam ilgin için teşşekür ederim

Nvidia denetim masasından ayarları performans yapın ve kaydedin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,507
Son üye
mehmetGüneş42455
Geri